Sezeryan oldum. Sol göğüs ucu Küçük ve içe giriyor. 24 sa dolunca sütüm geldi duştan sonre hemen sağdım ikisinide. Bebeğe kaşık biberonla verdi ailem. Sonra sık sık pes etmeden tutturmaya çalıştım ağlasada bağırsada. İnanın çok uğraştım. Sağı tuttu çok şükür. ( Belki her gün her dk 1 hafta uğraştım) Solu tutmadı göğüs ucu çıkarıcı aparatla sürekli tak çıkar tak çıkar göğüs ucunu çıkarıp tutturmaya çalıştım ya da pompa ile sağım yaptıktan sonra göğüs ucum sündüğü için iyice çıkmış oluyordu hemen pompadan sonra deneme yapıyordum. Bir göğüs ucu çıkarıcı kullanıp, bi pompa ile sağımdan sonra tutturmaya çalıştım. Çok şükür tuttu. Sık sık tutmadığı memeyi teklif ediyorum önce doktor önce onu ver demişti. Şu an sorun kalmadı gibi bir şey. Tutuyor ikisini de. İki göğüs ucumda hemen hemen eşitlendi artık emdikçe çıkıyor. Ara ara yine göğüs ucu çıkarıcı ile sıkıp bırakıyor masaj olsun diye. Sadece sabret. Oluyor benim bebeğim küçük doğdu emerken çok zorlandı buna rağmen pes etmedim. Şu an 27 günlük. Süt için tahin helvası, kayısı hoşafı, Bol su ,sıcak duş ve MORAL :) . Başırırsın asla pes etme