zeynep62 Zeynepeymenyusuf Amin canım tüm çocuklarımızı Allah bağışlasın korusun inşallah. 2 kızım 1 oğlum var 4 uncude kızım olacak inşallah 17,14,12 yaşları çocuklarımın
Zeynepeymenyusuf zeynep62 maşallah büyütmüşn hepsini benim bı tane 2 yaşına girene kadar çok zorladı beni 😊
Gkya Merve32- bende bugün 32 haftalık oldum bebeğin hareketleri nasıl güzel hissediyor musunuz ben bu ara çok az hissediyorum
Merve32- Gkya çok şükür baya iyi hissediyorum bi ara benim de öyleydi normale döndü sonra aslında öyle olması da normal de biz tedirgin oluyoruz hemen. Artık yerleri daralıyor büyüdükçe daha az hissedeceğiz.
Gkya Ecrininannesi Merve32- evet ama insan korkuyor yine de çok hareketli olunca hep öyle devam edecek sanıyorum böyle etmeyince insan nasıl korkuyor inşallah normale döner oğluşumda
Ea38 Helllobaby çok iyi bizimde aynı doğum pozisyonunu almıs kanalında artık ama ben sezeryan istiyorum herhalde 🫣🫣🤔
Merve32- Gkya aaa korkmaz mı ben de hemen tedirgin oluyorum hastaneye gitmek istiyorum eşim bi dur bi dur dio Minnakları sağlıkla alsak bir artık kucağımıza 🙏