Eczrums Zehranisa25 yaa doktor ne zaman diyor benim ilkini en fazla 3 gün beklettii daha beklemek istememe rağmen 😔😔
ayseheyecanli 21 hafta 😊 muz diyolar 21 haftaya ne manaysa geçen hafta da havuçtuk 😄 ondan önce nar bi anlamı vardı da bu muza alışamadım patlıcanda var mıydı listede nsjdjdjd kim neye göre ayarlıyor bunları bari
Kubraalp67 ayseheyecanli o da bişey mi 34 haftalık bebeğe pırasa yazıyor neye göre kime göre pırasa 😂 ağırlığı en az 2500 uzunluğu 43 cm olan bebek pırasa olur mu hiç 😂😂
Kbraaa19999 ayseheyecanli aynı haftadayız sizde durumlar nasıl benim cok şükür bir şikayetim yok ama henüz elimle karnıma dokundugumda net bir hareketini hissedemedim sizin nasıl bebisiniz 🤗
Shylaaa SancarMom kız benim 2. Kızım olacak 😀 sezeryan olucam normali hiç düşünmedim bile ilkinde de rahat geçti çok şükür umarım bunda da öyle olurum. Normalde 36. Haftadaydı da Pazartesi gittim 33+5 te işte karın çevremiz 2 hafta gerilemiş dedi 2.150 gram olmuş haftaya gel bakalım dedi. Günü de veremedi hâliyle 🥹