Aeell Nurella07 ben ozamnlar hiç geçmez bu mide bulantısı hiç bitmez diyordum Allah yar ve yardımcın olsn
Nurella07 Aeell amin amin mide bulantısı şuan çok fazla yok ara ara oluyor ama hiç bisey yapasım gelmiyor 😃
Peripek Arkadaşlar 13 haftaligim doktorum kız bebek dedi ama sonrasında değişen oldumu hiç yanilma payı yada yaşayan doğru yanlış cikan
sweetmom_ Peripek ben kalp atışını duymaya gittiğimde doktorum erkek bebek dedi. 16. Haftada %100 erkek dedi.
sacmalamakizim Festinalente Ben beğeniyorum eşim beğenmiyor, o beğeniyor ben beğenmiyorum, böyle bir döngü işte. 😄 kendisi daha çok eski isimleri sunuyor, bende yeni güzel modern ama beğenmiyor. 🙄
Kubraalp67 ayseheyecanli evet 😄 34. Haftada bebiş doğdu butonu da geliyor ek olarak bugün gördüm ben de 😊
Zypfhm 19 haftalık olduk cinsiyeti daha net ogrenemedik kız GBi kıza benziyor denildi yarn gidicem insalah ogrenicem net bir şekilde
SancarMom Zhrbhcvn Bugün değişik bir şekilde sağ tarafımda sancı vardı beni uyandıracak kadar zaten uyuyamıyorum da . O dediğiniz bende 1 haftadır var sankş ayaga kalktıgımda bebek düşecekmiş gibi
Gozde0207 Elifyarenaydemir doktor henüz birşey söylemedi bende sormadm önümüzdeki hafta belki söyler sizin belli mi