Berfincicek Elfidaelif Temmuz ayında gittim. Özel muayenehane ama doktor bey çok çok iyi. Kağıthane de
Glzusl Elfidaelif küçükköy başarı hastanesinde geçtiğimiz haftasonu yaptıdım benim ikiz olduğu için fiyat iki katıydı ama sanırım 3500 tl. Doç dr perinatoloh Salim sezer de yaptırdım. Memnun kaldım
Elfidaelif Glzusl ismini çok duydum fiyatı da piyasaya göre uygun bende bir arayıp sorayım hastahaneyi. Teşekkür ederim.
Liv3652 Elfidaelif Prof dr Gökhan yıldırıma yaptırmıştım geçen yıl bu zamanlar kendisi önceden medipol megadaydi şu an bağcılarda kliniği var ben gayet memnun kaldım hem doktoruma hem bana ayri rapor hazırlayıp vermişti çocuğun görüntüsünden ziya de organlarını ellerini ayaklarını baya bir inceliyor düşünürseniz google da tam adresi var şu an güncel fiyatını bilmiyorum ama ben geçen yıl 1.200 e yaptırmıştım
Elfidaelif Birde acaba devlette önce normal kadın doğuma randevu alıp sonra o doktor mu Perinatologa yönlendiriyor? Yoksa direkt Perinatologa randevu alabiliyor muyuz?
Liv3652 Elfidaelif perinotoloji kadin doğum ileri uzmanlık alanı olduğu için sevk yazdırmanız lazım bazı hastaneler direk gün veredebiliyor ama siz yine de bir kadin doğuma randevu alıp sorun isterseniz olmuyorsa sevk acar 💐
Elfidaelif Merhaba kızlar perşembe gününe randevu aldım haseki Sultangazi binasına. Perinatolog Dr. Filiz hanıma ama randevuda sadece riskli gebelere bakılır diyor birde detaylı ultrason bakılmaz diyor ama yinede gidip bir şansımı deneyeceğim bakalım 🫡
poyrazege1503 Elfidaelif orasi renkli bakmıyor. Gaziosmanpasada oturuyorum. Perinatloji evet olcum yapıyor ama 5 6 dk filan sjskdk güncel tip merkezi var 2000 tlye yaptırdım gecen ay cokta güzel geçti tavsiye ederimm
poyrazege1503 Elfidaelif hemen belediye binasinin karşısında. Meydanda. Kime sorsanız söyler konumdan bakin olmadı