Smye Seden saflık personeliyim ameliyat sonrası izler için kullanılıyor cilt yenileyici özelliğinden ötürü çatlakta da çok etkili
Smye Seden neden Doğum sonrası canım suan da kullanılır bende 2 hafta önce başladım bugünde doktora teget ettirdim sür dedi alt Karnım çatladı
Seden Smye artik olan oldu bende 😀 biraz böyle gezeyim😁 hazirliklardan pek kendimle ilgilenemiyorm bu aralar
NazliBlt Srplkdr bende bu postta gördüm arkadaşın önerisiyle haberim oldu dün dr yazdırdım bugün de 10 tl ye eczaneden aldım inşallah fayadası olur
Merve5002 Tugca hay alllah razı olsun 😂 çekmecemde var bu kremden geçende arkadaşım ben kullanmıyorum al diye vermişti internetten baktım da sivilce kremi diye okumuştum. Doğumdan sonra mı başlayalım hemen başlasak sıkıntı olur mu ki 😍
Busraktnc Tugca bu postu sabitlemek lazım herkes görsün diye bende korkuyorum çatlak olacak diye daha öyle bi görüntü yok ama olmadan ben yine başlayayım kullanmaya olmasın hiç 😂 ekran resmi aldım unutmamak içinde 😂
Ed71 Ben gebelikten önce lazer epilasyona giderken orda bana işlemi uygulayan kadın her seferinde medicassol sür diyordu ama hiç alıp kullanmamıştım sanırım çatlak için artık zamanı gelmiş 😊
NazliBlt HayalYaren canım doğru uzun süreli kullanımda yapıyormuş ama bence sorun değil çünkü her halükarda tüylenmemiz oluyor ve tüyleri aldırıyoruz 🤷🏻♀️