Balinci Yagnurcann dogumdan sonra akan sütler varya canm göğüs pedini atma sorunlu bölgeye sür yada inek sütünü faydasını göreceksin
Ttsznd Tugca doktor bana makat çatlağı in vermişti bu kremi aneatol pomat ile kullan demişti gebelikte bi sıkı tı olmaz dedi bir günde geçirmişti 👏 çatlak kremi zaten ama karın için hiç düşünmemiştim 😂
Htctsbk Tugca gebelikte kullanılabiliyorum acaba çatlak kremini bile kullanamıyorum biley okursa diye
Zmraemr Şu an ben şok 😲 hamileliğimin ilk haftalarında dudak çevrem kuru idi ve soyulma vs oluyor diye cildiyeye gitmiştim hametan ve madecassol verdi ikisini karıştırıp sür diye şu an geçti ama eğer çatlaklar içinse hemen süreyim 😉 38 haftalığım göbeğimin üstü beyaz beyzçaz altı mor çizgiler 🙈
Hulya00 [silindi] bu söylediğiniz kremi ben 3 aylıgım şu an başlamam gerekiyomu veya nasıl kullanmam gerek canım
Ceylanim Tugca ay allah razi olsun hrmen2 alayim da basliyimmm dicem ama grbelikte kullanilio mu canim
Burcum91 Tugca ay bide diolardi catlaklar gecmez asla diye bukadar ucuz krem bide yeni mi gelmis acaba ya🤐 benimde baldrlarimda var catlaklar ama.derin degil