Carpediemm Tugca catlamayi önlüyor mu peki yani daha catlamamis yerlere sürsek engellemis olurmuyuz yoksa ters bsey yaratmasn
Seymaeren Tugca canım doktor bana bu kremi makatta çatlak olunca verdi ondan çok şaşırdım👍ama doktoruma sorup hemen deneyecegim karnım catlaktan görünmüyor çünkü
Tugca Seymaeren Kesinlikle sor ve kullan en azindan gorunmeyecek kadar azalir ve dogumdan sonrada asla birakmayin 3 4 ay surun baktiniz ise yaramiyor guzellik merkezleri bu isleri en fazla 2 3 seansla yok ediyor laze vs degil vakum.tarzi bir uygulamayla ve toplamda 3 seansi 300 400 tlye yapilan bir islem 😊
Tugca Kizlar valla catlamayi engellermi bilmiyorum. Kendi doktorum bir zarari olmaz dedi ki hamilelik sureci boyunca alerjik bir bunyeye sahibim parfum vs hicbirsey kullanamayan bende bile yan etkisi olmadi..doktorunuza sorun ve kesinlikle kullanin. Tabiki birebir eski haline donmesini beklemeyin iki gunde uzun surecli duzenli ve masajli yapin ve eldivenle surun ki eliniz kremi cekmesin. Aile doktorumuz var cildiye uzmani biz halk olarak krem kullanmayi bilmiyoruz krem eldivenle surulur nereye olursa olsun ve kusana kadar deriye surulur demisti bende o sekilde uyguluyorum.
HaticeAlaahin Rstasar sivilceye iyi geliyorsa hemen baslayim catlak yok simdilik Ama yuzum yine stresten bozuldu
Rstasar HaticeAlaahin iyi geliyor ama haftada maximum 2 kez kullanin cildi inceltiyo .Kilcal damar sorunu yasarsiniz sonra
Balinci Tugca canım çatlaklat için kendi sütünü veya normal sütte de kullana bilirsin inan hiç iz bırakmıyo sorunlu bölgeye sütü sürüp saat yönüne masaj yap ilk yaptıgında farkı göreceksin izler tekrar çıkıyo ilk denemeden belli bir süre sonra 1 2 saat sonra bu seni yanıltmasın ama ne kadar çok yaparsan o kadar iyi sonuç alırsın
Deryakaya1802 Tugca evet bende de var o merhem, prospektüsünde hamileler kullanabilir yazıyo. Kalçam ve bacağımın içi çatlamıştı renkleri açılmaya başladı hem de göğüs ucuna da iyi geliyormuş. Bi sürü yararı var merhemin. Çok uygun yazdırmıştım ben 2 tane ücretsiz almıştım 🤷🏻♀️
Deryakaya1802 Brlgry sürülür bence doktorunuza yine de bi sorun ama doktorlar sakınca bulmuyo genelde. Bi zararı Yok merhemin 🤔
Arzymn Tugca canım ben defalarca yazdım madecasol u, kesinlikle geçiriyor, ayrıca yara izlerinde de çok etkili
busrasafak Tugca Bana direk doktorum söyledi kizlar goguslerim çatlamıştı sür dedi gobekte yok ama sen sür yine de dedi😊 tesaduf dun surdum ben de kokusu kotu biraz da yapis yapis insallah senin gibi guzel sonuc alirim yaa😍
Ozge2301 busrasafak sen eczaneden reçetesiz mi aldın canım yoksa aile hekimi falan yazıyor mu doktora gitmeme daha var çünkü
Arzymn Cemreemine gidip alabiliyorsun eczaneden, harika bir kokusu var.,,ben onu 2vitamini ampul, bephantol, rdoxon la karıştırıp günlük nemlendirici olarak da kullaıyorum, harika yspıyor cildi
Seden Çatlak gecmez ki sonuçta deri yırtılıyo rengi aciliyo olmasın sadece heveslenmiyim simdi çünkü bnimde karnim berbat 🙄🙄
Smye Seden saflık personeliyim ameliyat sonrası izler için kullanılıyor cilt yenileyici özelliğinden ötürü çatlakta da çok etkili
NeeSalman Doktorum göğüslerimden süt geliyor diye doğumdan önce bakım amaçlı yazmıştı bu kremi böyle bir amaça hizmet edebildiğini hiç düşünmemiştim 🤭
Muzaffer Tugca ben onu haftada iki üç gün aralıklarla yüzüme ve ellerime uyguluyorum yüzümün rengini eşitledi. Ama her gün değil haftada iki üç kullanımına müsade ediyor doktorum . Cildinizi nemlendiriyor Ve yumuşacık yapılıyor ama çatlaklar için hiç aklıma gelmezdi .