Tugca Kizlar catlaklar konusunda cıgır actım basenlerimden tut cok sık sekilde koyu mor sekilde dizkapaklarımin arkasına kadar inmisti artık okadar moralim bozulmustu ki her gören ayyy ne kadar kotu ilk defa sende boyle birsey hemen doktora git catlak degildir bu ayy falan yapip sinirlerimi daha cok ziplatiyordu. Daha sonrasinda guzellik uzamanina gittim dedim durum bu hamilelikten ne zaman sonra geleyim isleme ne zaman baslarsiniz kadin demezmi gelmene bile gerek kalmaz bir krem var onu kullan yuzde 70 yok eder mor renkli olanlar daha cabuk iyilesir dedim ne kadar bu krem yine 150 200 tl falan mı yok dedi sadece 15 16 tl yani her butceye uygun. Catlaklar yanıklar sivilceler izler vs herseyi yok ediyor dedi kremi aldim pek umudum olmasada daha sonrasinda 3 4 kere surdum gercekten muthis etki sabah ogle aksam benim gibi elinize gectikce surun kremin adi MADECASSOL 📌
Ozge11 Tugca evet bu kremi duymuştum reçete ile mi alınıyor canım. Biri daha yazmıştı senşn gibi aşırı memnun kalmış
Mrvada Hücre yenileyici çok iyi bi krem ama doktorunuza danıştınız mi gebelikte kullanılıyor mu acaba?
Hulya00 [silindi] bu söylediğiniz kremi ben 3 aylıgım şu an başlamam gerekiyomu veya nasıl kullanmam gerek canım
Tugca Kizlar bana cozum olduysa emin olun herkese olur. Doktorum sıkınti yok kullan dedi. Hatta icine Bapenthenplus ve bapenthol karistirip bir kapta kullanirsan daha iyi sonuc alirsin yuzdeki lekelenmeleride yok eder dedi. Eczaneden bu kremleri temin edebilirsiniz. Sabah ogle aksam surmeyi unutmayin. Mosmor catlaklarimin rengi acildi 3 gunde 😊 kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende diger kremleri alip karistirip deneyecegim. 3 4 gunde bir tup kremi bitirdim simdi sirada digerlerinle deneyecegim tekrar yazarim. Fotograf atma imkanim olsa emin olun siz catlarlarinizla barisirsiniz. O kadar net soyluyorum resmen sarmasik gibiydiler 😣
Direnberxx Tugca canım peki bı krem sadece morluklara mı ii gelıyo yoksa catlakların oluşumunu engellıyo mu
Seymaeren Tugca canım doktor bana bu kremi makatta çatlak olunca verdi ondan çok şaşırdım👍ama doktoruma sorup hemen deneyecegim karnım catlaktan görünmüyor çünkü
Ozge2301 Tugca o zaman hemen gidip bende alayım benim de bacak arkalarım ve basenlerim morardı inşallah etkisini görürüm bende çok teşekkürler
Rstasar Tugca bende yuzume ve sivilcelerime kullanmaya basladim doktoruma danistim sorun yok dedi.Sorun yok yani kullanabilirsiniz gebelikte
HaticeAlaahin Rstasar sivilceye iyi geliyorsa hemen baslayim catlak yok simdilik Ama yuzum yine stresten bozuldu
Aysegullkeskin Rstasar lütfen faydasını görürsaneniz bununla ilgili bi post açarmısınız bende sivilcelendim hamilelikte😶
balinannesi20 Tugca benimde sağ bacağım çatlamış karnımda çatlayacak diye korkuyorum bende deneyim canım çok sağol Allah razı olsun🤗
GizemCengiz Bence gebeyken madecassol kullanmayın ama siz bilirsiniz. Ben zamanında kullandım etkili bir krem o