1Ali yaasemin takipteyim değişiklik olmazsa mutlaka gidicem, hayırla sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi bütün endişelerimiz onlar için
Mervekyzd Kumsalkya ben herşey yedim şırdan mumbar kokoreç çiğköfte aklına gelebilecek tüm sağlıksız şeyleri yedim içini ferah tut nekadar pimpirikli olursan okadar çöp batar hiç kimsenin ne dediğine bakma canın ne istiyorsa onu ye
Kumsalkya Mervekyzd cnaımbenm çok tşk ederim ya ne bileyim ben hiç pirpirikli değişim internetsen bi bakayım dedim öyle diyince aman dedim genelde sordum içim rahatladı çok saol cnm 🥰🥰
1Ali Kumsalkya bende hamileliğimin başından beri bir iki kere kokoreç yedim sıkıntı olmadı ama abartmamakta fayda var tabi, çiğköftede et oluyor diye uygun bulunmuyor tam pişmiş halde oluyor çünkü. Bir sonraki kontrolde yine doktorunuza danışın
Nes7616 Az da olsa bi iki kıpırdama , toplanma , şekil değiştirme göbekte , kasıkta zorlama Varsa tamam Yeri dar anca bu kadar hareket ediyor , aman can acıtıyor çok etmesin zaten
1Ali Nes7616 çok teşekkür ederim, evet birkaç kere kıpırdadı sabahta toplandı etti ama bu kadar az hareket etmesine hiç alışkın olmayınca korktum. Çok can acıtıyor hareketleri ama canı sağ olsun iyi olsunda gerisi önemli değil🌸
aslissanem 1Ali bende aynı problemden doktoruma gitmiştim bu haftalarda normal alanı iyice daraldı demişti 🙂
1Ali aslissanem çok şükür teşekkür ederim, hareket azlığına alışkın olmayınca korktum ama normalmiş demekki🥰
Nes7616 1Ali Ben gün içinde koşturmacadan bazen hiç farketmiyoruö hareket etti mi etmedi mi acaba diye akşam sorguluyorum ama yatağa girdiğim an mutlaka bi iki hareket yapıyor sıkışık ama belli
ylmzm Bebek hareketleri konusunda ben şunu farkettim. Benim dün hareket çok azdı ama akıntım çok oldu aşırı yoğun bir akıntı. Bugün bebek hareketleri fazla ama akıntım az. Bunu siz de farkettiniz mi? Ben genelde bebek hareketinin az olduğu zamanlarda böyle oluyor
1Ali ylmzm 😳evet garip bir şekilde benimde bugün akıntım çoğaldı neden oluyor acaba, hatta şüphelendim bugün yine enfeksiyon falan mı kaptım diye ama ağrı sızı yanma vs yok
ylmzm 1Ali bilmiyorum inanın. Bazen şey düşünüyorum bebekler uyurken büyürler yani hareketsizler o gün büyüyor ve kilo alıyor akıntı çok oluyor gibime geliyor. Çünkü dün karnım da çok kaşıntı vardı. Tabi benimki tahmin doktora felan sormadım. Kendi kendime bir düşünce. Ama çok şükür bugün bayağı hareketli. Sağlıcakla doğsunlar 🤲
1Ali Nes7616 siz kaç haftalıksınız. Bu ara benimde çatı bölgemde baskı oldu bugün rahatladı sanki kanalamı yerleşti acaba