2pembikeller1 dika sizde baştan beri erkek hissediyorum diyen🙏🏻teşekkür ediyorum 🙏🏻❤️ bakalım cuma günü yine gideceğim inşallah gösterir bu sefer bebiş😂
2pembikeller1 Maviss718 _mucizem_ Serap09 Kubra9090 Nevroz_2112 huysuz__ dika Elamomy Suppermomyy Reyyan2021 Sonunda cinsiyetimiz belli oldu. 2. Kızım oluyormuş tüm yorum yapanlar için teşekkür ediyorum kız diyen oldu erkek diyen oldu. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻❤️❤️🤲🏻ilk kızımı 7,5 aylıkken öğrenmiştim 2.kızımı 7 aylık olur olmaz öğrendim benimkiler biraz utangaç ya da naz yapıyor merak etmemizi istiyorlar 😂❤️ sağlıkla gelsin bebişler🤲🏻❤️
dika 2pembikeller1 rica ederim inşAllah🤲🏻🍀 gösterir bende 16 haftalıka kadar göstermedi aç gidince gösterdi 😅
2pembikeller1 dika aç gidince doktorum kızıyor. Hem tansiyon düşüklüğü sorunum olduğu için hem de bebek hareket etmediği için. Tok gittim hatta yolda çikolata yedim doktorum ameliyattaydı o sıra hareket ediyordu ama doktorum gelince benim bebişin bi durası geldi😂 bu bebiş kendini göstersin diye napiyim😂🙏🏻🌸❤️
dika 2pembikeller1 😅😅 ben her gittiğimde tok gittim kapının önünde randevum gelene kadar da çikolata kek kahve olsun ne dedilerse yaptım asla kendini göstermedi artık o kadar üzülüyordum bu sefer aç gittim sadece su içtim kendini gösterdi 😅 doktroum da şaşırdı dedi senin bebeğin açken daha hareketli baksana her geldiğinde kapatıyordu 😅😅 çok şükür bir oğlum olacak benim de
2pembikeller1 dika haha bende mi yarın aç gitsem ne 😂😂 kızımda da hep aç giderdim iştahım olmazdı erken giderdim göstermezdi en son çikolata yiyip gittim gösterdi 7,5 aylıkken öğrenmiştim kızımı😂 benimkiler meraktan çatlatmayı seviyorlar anladım ki😂😂
dika 2pembikeller1 😅😅 kızınız da baya nazlı ve utangaç çıkmış kendini o aya kadar ne kadar gizli tutmuş 😀😀 bu sefer bı aç deneyin olmaz da bir daha ki sefere tok gidin bunu da deneyin derim insan merak ediyor 😅
2pembikeller1 dika vallahi çok merak ediyorum 😂😂ister istemez bu sefer aç gideyim bakaym bu seferde göstermezse 7 aya kadar göstermez😂😂 nazlı benimkiler 😂
dika 2pembikeller1 öyle yap valla ben bile şuan heycanlandim ne çıkacak diye Hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏻🍀
2pembikeller1 dika yine göstermedi ya doktor tahmin bile yapamıyorum dedi aç gittim doktor bişeyler yiyip yedikten sonra gel dedi yiyip gittim yine yok göstermiyor inatçı😒🥺
dika 2pembikeller1 ya üzüldüm adınıza sağlıkla gelsin inşAllah ama insan her gittiğinde umutla gidiyor öğrenmek için 🥺 nazlı senin bebeğin baksana şimdiden nazını ortaya katıyor hayırlısı olsun hakkında ben bile aşırı merak ettim sizinkini
2pembikeller1 dika ya hiç sorma😒 dedim ya kızım bile 7-7,5 aylıktı gösterdi her seferinde bi umut gidiyorduk ama öğrenmeden geliyorduk😒kızım doğdu aşırı huysuz ve nazlı😂 bu bebişte göstermiyor
dika 2pembikeller1 Allah yardımcın olsun inşAllah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın öğrenirsin öğrenirsen banada haber et merak ediyorum ettim valla bu kadar nazlı bebek nedir diye 🙂