Aysolin Valla kendimi bildim bileli cok su icebilen bi insan degilim hamilelikte de icmeye alisamadim bi turlu. 23.haftamdayim gunde 1 litre falan iciyorumdur. Az su icmenin simdiye kadar bi zararini gormedim insallah gormem😄
kubrauzun elif475475 çok iyi o zaman bende meyve yiyorum mandalina falan o da çok sulu zaten yemeklerle ayran da içiyorum bazen 17.haftamdayım zaten su az gözükse doktor söylerdi diye düşünüyorum
elif475475 kubrauzun evet suyu her gittiğinizde zaten bakıyordur. Saf su içilecek diye bir şart yok yani.
Hasret72 kubrauzun Bende şuan 15 haftalığım Kanama alanı falan vardı doktor bol sıvı tüket dedi. Ordqn kalan bir alışkanlık. Sürekli içiyorum saati yok:)))
Rosemihra kubrauzun 1 bardak anca içiyorum 🫠 doktorum suyun içine bişeyler karıştırıp içebilirsin dedi limon vs 😭
Rosemihra kubrauzun havuç kese suyunu arttırıyormuş ben de günde hep yiyorum havuç rendeliyorum lomon sıkıp yiyorum ama su da zorlanıyorum anca buzlu su olacak
Beybyi kubrauzun ben günde 1 bardak bile içemiyorum midemi bulandırıyor meyve suyu falan icebiliyorum onun dışında hiç su içemiyorum