Arkadaşlar 12 gün sonra spinal sezeryan olucam cok endişlerim var evde kabıma sığamıyorum biraz bilgilendirirmisiniz agrı oluyormu iğne yapılırken sırasıyla anlatabilecek arkadaşlar varsa aramızda bekliyorum 🙏💫
Spinal sezeryan olanlar baksın...
Suleberkan bende Burada durayım 30unda olucam inşallah 🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Bende şuracıkta bekliyim. 3 gün sonra bende olucam😇
Ay bende 29 ocakta sezeryan olucamm Rabbim yardımcımız olsun😓
Suleberkan benim ikinci sezeryanım olucak spinal iğnesi kesinlikle acımıyor korkma hep pozitif düsün hersey güzel olucak yavrunun kokusunu aldığında herseyi unutucaksın sağlıkla gelsin inşallah💗
Benim daha var ama insan meraktan gün geçiremiyor 🙏🏼
Suleberkan 6 sene önce büyük oğluma spinal sezeryan oldum hiç de bir sorun yaşamadım çok şükür ne bel ağrısı ne bişey sadece amaliyattan sonra başım ağrıdı oda genel olarak herkeste olan birşeymiş zaten ilaçla kesildi şimdi millet spinale karşı bir cephe almış durumda yine daha demin instada bir yazı okudum tamamen gerçek dışı geldi bana çünkü bir çok spinal olan var ve yazılanların çoğu ile hiç yakından uzaktan alakası yok bir kere zararlı olsa doktorlar niye önersin ki rabbim izin verirse 20 gün sonra ikinci bebeğimdede spinal olmak istiyorum size tavsiyem doğumdan çıkınca nescafe için hem yarımda olsa narkozu atıo ve süt yapıo bana özeldeki doktorum önermişti ☺️Herkese hayırlı güzel doğumlar dilerim😍
Suleberkan
yamacinannesi
mirzamira
İğne fobim olduğu halde spinal sezeryan olmak zorunda kaldım.
Skolyoz var omurgamda, denk getirene kadar 3 iğne yapıldı.
Ama gel gör ki acı falan hissetmedim.
Ki acı eşiğim düşüktür. İçin rahat olsun.
Hemen de 10 dakikada kızımı verdiler kucağıma ❤
Çok şükür. Gayet iyiyiz. Ne iğn yerimde ağrı oldu.
N omzuma falan narkoz ağrısı vurdu. Şansım yaver gitti sanırım biraz da 🙈
yamacinannesi
mirzamira
İğne fobim olduğu halde spinal sezeryan olmak zorunda kaldım.
Skolyoz var omurgamda, denk getirene kadar 3 iğne yapıldı.
Ama gel gör ki acı falan hissetmedim.
Ki acı eşiğim düşüktür. İçin rahat olsun.
Hemen de 10 dakikada kızımı verdiler kucağıma ❤
Çok şükür. Gayet iyiyiz. Ne iğn yerimde ağrı oldu.
N omzuma falan narkoz ağrısı vurdu. Şansım yaver gitti sanırım biraz da 🙈
Bende 30 unda sezaryen olucam bende burda bekliyim 🥺
Suleberkan
Ben oldum canm tam bir hafta önce bugün 7. Günümüz 😊
İğne yapılırken acımıyor sadece hareket etmemen lazım eğer hareket edilirse iğne okmuyormuş tekrar yapılıyormuş Doktorum öyle söylemişti ben hiç hareket etmedim olmucak diye öylece durdum🙄 sonrasında zaten hiç anlamadan uyuşmaya başlıyorsun uyuştuğunu bile farketmiyorsun hatta ben bağırmıştım uyuşmadım başlamayın diye o sırada bebeğimi gösterdiler 🤗 okadar çabuk oluyor yani hiçbişey hissetmiyosun. Ameliyat sonrasında pek yatmadım ayağa kaldırdıkları andan itibaren sürekli gezdim eve gelincede hiç yatamadım bebeğim biraz yaramaz olduğu için 😛 Ağrı ilk 3 gün oluyor ama dayanılmıyacak gibi değil o kişinin acı eşiğine bağlı birazda .Ben çok memnun kaldım iyiki spinal olmuşum inşallah seninkide güzel geçer🙏🏻
Ben oldum canm tam bir hafta önce bugün 7. Günümüz 😊
İğne yapılırken acımıyor sadece hareket etmemen lazım eğer hareket edilirse iğne okmuyormuş tekrar yapılıyormuş Doktorum öyle söylemişti ben hiç hareket etmedim olmucak diye öylece durdum🙄 sonrasında zaten hiç anlamadan uyuşmaya başlıyorsun uyuştuğunu bile farketmiyorsun hatta ben bağırmıştım uyuşmadım başlamayın diye o sırada bebeğimi gösterdiler 🤗 okadar çabuk oluyor yani hiçbişey hissetmiyosun. Ameliyat sonrasında pek yatmadım ayağa kaldırdıkları andan itibaren sürekli gezdim eve gelincede hiç yatamadım bebeğim biraz yaramaz olduğu için 😛 Ağrı ilk 3 gün oluyor ama dayanılmıyacak gibi değil o kişinin acı eşiğine bağlı birazda .Ben çok memnun kaldım iyiki spinal olmuşum inşallah seninkide güzel geçer🙏🏻
BusraEda sayfanın adını hatırlayamadım ki keşfetme önüme düşmüştü bir anda okuyunca dehşete düştüm bir çok hamile var o şekilde yazılar yayınlayıp korkutmaları hiç hoş değil ki genel anestezi ile Doğum yapan annelerde doktor zahide hanım bir video paylaşmıştı çocuk bile azda olsa etkileniyor diye
Alyamerve bana yemek yemeye başladıktan sonra iç demişti belli bir saat yemek vermiyolar çünkü eğer doktorunuz önerirse siz yine sorarsınız ne zaman içilmesi gerektiğini☺️
gizemlianne aynı gün giricez desene sezaryene 🤦🏼♀️
Suleberkan canım Çarşamba günü oldum spinal sezaryen ben çok panik birisiyim kalbim durur diyordum ama rabbim o kadar feraha çıkardı ki beni normal kontrole bile giderken heyecanlanan ben sanki Doğuma gitmiyor gibiydim önlüğü giyip ameliyat odasına girdiğimde çok sakin oldum söylenenleri harfiyen yaptım İnan’ın ilk önce spinal iğne yapıldı sonra damar yolu açıldı spinal iğnesini hiç hissetmedim damar yolu daha belirgin his o kadar söyleyim sana sonra uyuşma başlıyor zaten daha ne zaman komple uyuşurum acaba derken bi baktım uyuşmuşum hatta kızım doğmuş dokunulduğunda hissediyorsunuz ama böyle aşırı bir sarsıntı felan kesinlikle yok denizde kendimi suya bırakmış gibiydim sadece kızım doğduktan sonra ki zaman geçmek bilmedi ameliyat anını düşünme bir iki kere aklıma geldi kalbim çok hızlı çarpmaya başladı hemen başka seyler düşünmeye başladım benim en büyük korkum baş ağrısıydı çok şükür o da olmadı çikolata ya kahveye ihtiyaç duymadım şuan sadece ameliyat yerim yatıp kalkarken acıyor o da dayanılmayacak gibi değil umarım kolay bir Doğum olur 🙏
Mila_01 ay bi cesaret geldi bana okuduktan sonra sizi ya bebek cıktıktan sonra dikme işlemi uzunmu sürdü kaç dakikada bitti işlem odanızdaydınjz bebiş hemen cıkıyo ozaman uyuşur uyuşmaz ozaman
Suleberkan evet canım uyuttuktan sonra 10 dk 15 dk anca sürüyor ben 16:10 da girdim 17:00 de çıktım ben çok korkak birisiyim gerçekten panik bir yapım var rabbim bir ferahlık verdi birde ben yurt dışındayım dil bilmiyorum göğüs eşim girecekti önlük felan giydirdiler nefer beni kandırmıslar o girerse stres olur diye göstermelik önlük giydirmişler ben daha eşimi bekliyorum gözüm kapıda baktım bebeğim doğdu sonra yine gözüm kapıda ne zaman girecek diye bir ara çok az midem bulandı o da bence heyecandan kusma olmadı ama ağzıma çok az az su gelmeye başladı düşünmemeye çalıştım gözlerimi kapattım bir süre öyle kaldım sonra bitti