zeynep62 Ayseglllllll bence verir artık ama gerçi dr 35 den sonra haftada bir çağırırım seni dedi bana
Sazakx1834 32+4 ekimin 27 sinde 38 haftalık oluyr doktor 20 Ekim’de gün verick bende o tarihe yakın gitmeyi düşünüyorum sezeryan gününü alicm
Edsn drn5410 37 de falan bebeğinizi almalarına müsaade etmeyin bebeğin anne karnındaki gelişimi çok önemli 38 den önce alınması doğru değil sağlık durumu elverdiği sürece
ElifSencan123 Ilkaymom Biz 37+3 üz ama normal doğum günü belli değil 🥰 Allah nasip ederse 3.doğumum olacak ilki 39 ikinci 37 de gelmişti. Merak ettim de sezaryen olunca bebegi kaçıncı hafta da alıyolar acaba
Ilkaymom ElifSencan123 sağlıkla kavuşun inşallah 🌸 ilk sezaryenlerde 38 haftaya girmiş olması gerekiyor yani doktorum bana 14 ekimden itibaren gün seçebilirsin dedi, o da 38+2 oluyor. Ben biraz daha gelişimi tamamlasın diye 39+2 istedim ☺️
Ilkaymom Missgod bence doğum izninizde dinlenebildiğiniz kadar dinlenin. Ben ev işlerine sardım biraz sanırım kendimi de yoruyorum. Geçen akşam hastaneye gittim kasık ağrısı sebebiyle, biraz sancım çıktı. Şimdi bıraktım herşeyi eşim yapıyor 😂
Missgod Ilkaymom ben daha doğum iznime ayrılmadım çalışıyorum 😀😀geçen hafta bende full temzllik yaptım kanamam geldi acile gittim nts falan bağladılar şükür bişi çıkmadı.annelere dinlenmek yok galiba🙈☺️
Ilkaymom Canimoglumee yaa önemli olan birini bile kucağa sağlıkla alabilmek, inşallah sağlıkla hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza 🫶🏻
Ilkaymom Ayseglllllll 21 ekimde 39+2 oluyor ☺️ günü alınca insan garip oluyor bilmiyorum ben öyle oldum kavuşacağımız gün belli olunca 🥹
Ilkaymom drn5410 ikinci sezaryenler daha erken alınıyor sanırım, benim ilk sezaryenim. Karnımda ne kadar durursa o kasar iyi diye düşündüm, bir de aslında doğumun kendi başlaması için biraz geç tarihe aldım normalde 14 ekime de alabiliyordum