Razismom Merhaba kızlar, kolestazi nedeniyle cuma günü sezeryene alınıyorum, daha şimdi öğrendim. Cuma günü tam 37+0 olacağım bebek 2800 gr civarında, küveze girer mı acaba çok korkuyorum…
Aylaa123 Razismom bebekleri kilo kaynaklı küveze almıyolarlar solunumunda yada başka bir sıkıntısı yoksa alınmaz
Rabia_36 Razismom 38+3 de sezeryan oldum kilosu 2.700 dü küveze almadılar hastane çıkış kilosuna göre değerlendiriyorlar çıkış kilomuz2.595 di on günlük olduk
dlrbdrd Razismom benim doktorum 2500 gramdan sonra rahatlamış oluruz demişti tabi 3 kilo olması daha iyi ama çok bir şey kalmamış sizinkinin 3 olmasına da cuma gününe daha var her gün muhakkak kefir muzlu süt ceviz kaşar yiyin artık cumaya kadar kaç kilo alırsa kârdır
dlrbdrd Razismom yok yok içinizi ferah tutun stres yapmak bebeğinize daha çok zarar verin iyi düşünün iyi olsun inşallahh kilosu çok düşük değil benim küçük karnım da 35 haftada 2800 doğmuş küveze alınmamış sizinki de öyle olur eminim
Nebihe5 Kilo olarak 2500 gramın altında doğan bebekleri alıyolar ama bi sorun yoksa haftası da iyi almazlar emzirme odaklı olun bence şimdiden süt yapan çaylardan (rezene anne çayı ) falan için göğüslerinize uyaran verin ki aynı gün sütünüz de gelsin inşallah
Ysg Razismom kilosu ve haftası gayet güzel kilodan dolayı küveze girmez bence solunumunda beslenmesinde bir sorun olmazsa içinizi ferah tutun 🙏🏻 sağlıkla gelir inşallah 😍
132025 Razismom bende kolestazdan dolayı 37+1 de doğum yaptım ama acil sezaryen yapmadı normal doğum yaptırdı doktorların işine geliyor bu dibi durumları kullanmak 2880 doğmuştu oğlum küveze girmedi
Razismom 132025 Salis25 Çok şükür girmemişler, inşallah benim bebeğim de girmez 2850 civarıydı bugün ölçtüğünde..
Salis25 Suyum bitmişti 37+0 da sezaryana alındı 2760 gram doğdu bebeğim kuveze girmedi gayet sağlıklıydı
Salis25 Razismom o ölçümler çok da doğru olmuyodu 3 kilonun üstünde diyolardı banada 2760 doğdu yuksek ve dusuk çıkabiliyor kiloya takılmayın ciğerleri gelişmiştir zaten girmez buyuk ihtimal
Rabia_36 Razismom amin inşallah teşekkür ederim sizde sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alın su gibi doğumunuz olsun 🥰