Derennn700 merhaba evet tup bebekle hamileyim benim eşimde problem vardı bendede pco vardi eşim 3 ay takviye kullandı göbekten iğne kullandı doktorum tolga ecemis özel klinik kayınvalidem gelmek istedi hayır gelme dedim kabul etmedim iş yapmadım sadece çorba makarna köfte patates yaptım mantı pısırdim egilmedim kalkmadım 4 litre su içtim haziran ayında kayisi boldu çok kayisi yedim avakado yedim havuç yedim stres asla yapmadım eşimde yanımda sigara bile içmedi raf yukarısına elimi kaldırmadim 3 gün duş almadım kabiz olmamak için az ekmek yedim sık sık ve az yemek yedim yeşil soğan yedim limon asla yemedim supurge bile tutmadım şuan 17+4 günlük hamileyim şükür Allah’ıma doktorda çok önemli embriyo kaliteside onemli kahve ve çay içmedim sadece kahvaltı için acik bir fincan içtim ve koku v.s asla sürmedim kimyasaldan uzak durdum kola içmedim sol tarafıma yattım mümkün mertebe ve ayaklarımın altına yastık koydum ayağımı sıcak tuttum haziran ayında iki çorap giydim ilişki yasaktı zaten evden çıktım 3. Gun 20 dakika yürüdüm eşimle merdiven indim çıktım bide canım ben iki adet embriyo koydurdum doktorum haklıymışsin dedi iki tane koydurmakla biri tutmazsa biri mantığıyla biri tuttu yani iki kez transfer olmayalım dedim