Deletedmom_116 defnevedoruk bizimkide bir hucuk yaş ama hala gecinemeyiz😂😂bu bence Yapı meselesi ya . Benimkilerin arası 21 ay falan olucak Alışır gideriz 😂😂
GozdeKB 2020 doğumlu bi kızım var 14 haftalık hamileyim aralarında 4 buçuk yaş olacak inşallah kızım çok istiyor bi kardeşi olsun hem artık büyüdü kendi ihtiyaçlarını karşılayabiliyor 😊
kubra464 defnevedoruk 2020 ve 2022 doğumlu iki tane kızım var şimdide 3 bebiş geliyo oda 16+6 🥰 arka arkaya çok zor büyütmesi
Anneoluyorumm00 kubra464 büyük cesaret canım isteyerek mi oldu 😊 çok korktum şuan benimde iki tane var çok dikkat ediyorum üçüncüyü kaldrimam şuanda 😂😂
Zeynepeymenyusuf defnevedoruk bencede 2 yaşını doldurduysa ikinciye hazırlık yap rahatlığa alışırsn ikinciyi zor düşünürsünz 😊
225834zey defnevedoruk 2020 doğumlu bir kızım var şimdi 2. Ye hamileyim yarın 40. Haftaya giriyoruz oğlumla ☺️🤰
Gunes_-42 defnevedoruk 2022 doğumlu kziim var ve ikinciye hamileyim açıkçası biraz zor mide bulantısı koku hassasiyeti halsizlik hepsi var ve gurbetteyim çok zorlanıyorum inşallah bir an önce bu süreç sağlıcakla geçer enerjikligimi özledim🤣
defnevedoruk Gunes_-42 ilk hamileliğinizde öyle miydi? ben karnım büyümeseydi hamild olduğumu unutucak bir hamilelik geçirdim
mcansu defnevedoruk oğlum 33 aylık minik bebişimiz 13 haftalık henüz 🌸 Martta doğum nasipse Bulantı kusma sürecinde zor gidiyordu ama şükür rahatladım biraz
Sumisali_ defnevedoruk Kasım 2022 doğumlu bir kızım var ve 33 haftalık gebeyim kızım 14 aylıkken öğrendim hamile olduğumu 😊 ilk öğrendiğim de çok ağladım hala yetememe duygusunu içimde taşıyorum doğuma az kaldı beni neler bekliyor bilmiyorum ama ilk 1 sene çok zor olacak onu biliyorum 😊