defnevedoruk merhaba 2023 doğumlu ilk cocuğu olup 2.ye hamile olan var mı? ya da direk ilk cocuğunuz kac aylık? Nasıl gidiyor nasıl hissediyorsunuz?
Deletedmom_116 defnevedoruk 15 aylık 2023 Haziran dogumlu oğlum var şuan üç aylık hamileyim sağlıkla gelsin zor geciyor hamilelik ama doğum krokusu haricinde iyi şeyler hissedip düşünüyorum
Zeynepeymenyusuf defnevedoruk 2022 li oğlum var ikinciye hamileyim ve 1 ay kaldı doğuma baklm nasıl bir süreç olucak 🥰 ama oğlum şimdiden çok yoruyor beni 🙄
Kardelenlinam defnevedoruk 27 ekim 2022 li kızım var ikinciye hamileyim 22+1 olduk ilk kızım tam bir canavar 😅😅 ikinci olunca nasıl olucak bende merak ediyorum
VeraVrea gaydirigubbakcemilem aynen ben de 2021 ağustosta dogmustu ilk kızım, bu da kısmetse ocak sonu
B3-a6 Deletedmom_116 ah benimde aynı sizin gibi 15 aylık Haziran doğumlu oğlum ve 3 aylık hamileliğim benimde bu seferki biraz zor geciyor
Yazmelegi_ defnevedoruk aa sizi hatırladım siz doğum yaptıktan 4 ay sonra bende doğum yaptım kızım 14 aylık olmak üzere, çocuk mu düşünüyorsunuz
mimikralicesi gaydirigubbakcemilem bende bebiş düşünüyorum oğlum 29 aylık ikinciyle arası 3-3.5 yaş olması iyi sanki ya diğer türlü zaman geçtikçe insan istemiyor
Zeynepeymenyusuf defnevedoruk şimdiden bebek nerde gel sevelim diyince gelip karnımı açıyor öpüyor tabi şimdilik böyle doğunca nolcak bilmiyorum ☺️☺️ araları tam 2 yaş 3 ay olucak bizde birlikte büyürler fikrine kapıldık baklm 🥰
defnevedoruk Deletedmom_116 yok daha değilim düşünüyorum şuanlık, kızım 6 gün sonra tam 18 aylık olucak
Deletedmom_116 defnevedoruk Maşallah ♥️Ee dusunuyosan yap ne duruyosun 😂😂Bsober aman arası yakın olursa su olur bu olur laflarini çokta güzel olur
Birbebekannesi01 defnevedoruk biz yandık sen yanma madem henüz yok azcık daha büyüt ilk yavrunu oynayın tadını çıkarın 😅😅
defnevedoruk Kardelenlinam hayırlı olsun kızınız anlıyor mu kardeşi olucağını benimkinden büyükmüş ☺️
defnevedoruk Deletedmom_116 kızlardeşimle benim aram 13 ay😂 annem zorlanmış ama şuan çok iyi arkadaş gibiyiz
Zeynepeymenyusuf defnevedoruk bencede 2 yaşını doldurduysa ikinciye hazırlık yap rahatlığa alışırsn ikinciyi zor düşünürsünz 😊
Deletedmom_116 defnevedoruk bizimkide bir hucuk yaş ama hala gecinemeyiz😂😂bu bence Yapı meselesi ya . Benimkilerin arası 21 ay falan olucak Alışır gideriz 😂😂
Yagmurbebek defnevedoruk 2022 li oğlum var ikinciye hamileym ilk 3 ay zordu bulantm coktu 15. Haftaya girdm azaldi baya şükür iyi gidiyor zorluyor ama yapck bsy yok :) bide kasık agrm oluyo
_Mother_ defnevedoruk 3.5 yaşında kızım var 19 haftalık hamileyim 4 yaş olacak aralarında hemen hemen ama aslında daha az yaş farkı birlikte büyümeleri için daha iyi olabilir