Ebru_y Zeynepeymenyusuf ben 17 haftalık oldum bir aydır gitmedim doktora haftaya randevum var anca öğrenecem cinsiyeti🥹siz kac haftalık cinsiyet ne
B3-a6 Deletedmom_116 ah benimde aynı sizin gibi 15 aylık Haziran doğumlu oğlum ve 3 aylık hamileliğim benimde bu seferki biraz zor geciyor
Sancar1302 defnevedoruk 19 Eylül 2023 doğumlu kızım var pazartesi ikinci sezeryan için gün almaya gidicem 37 haftalık bebiş
Sancar1302 defnevedoruk aynen beklenmedik zamanda oldu nasip dedik çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😇
Freshmomy defnevedoruk 2023 martta kızım oldu 2024 aralıkta oğlum olacak Allah nasip ederse inşallah 🙏
defnevedoruk Freshmomy maşallah sağlıkla kucağınıza alın benim kızımda 23 mart doğumlu☺️ herkes hamileymiş kız bi ben geç kalmışım herhalde😂
defnevedoruk Alya3 yaaa benim kızımda 23.03.2023 doğumluuu☺️ ben daha hamile değilim sıradaki reglimden sonra bir daha ki ay düsünüyorum
Alya3 defnevedoruk hakkinizda hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin benim ki surpriz oldu araları 20 ay olacak hayırlısı beraber kolayca büyütürüm Allah’ın izniyle tesellim bu yönde 😊