AmineErva defnevedoruk kızım 2019 lu ilk zamanlar anman ikinciyi şimdi istemem diye biraz büyük konuştum Allah isteyene versn ben istemem tarzında lakin hayat boyu asla dememek gerekirmiş iki sene önce fikrim değişti ikinci bebeği istedik başıma gelmeyen kalmadı iki kere dış gebelik bı iç kanama sol tüpümu kaybettm v.s ve şuan iki sene doldu hala ikinci bebeğimi istiyoruz ama henüz nasip olmadı .
Tuzlimon1 defnevedoruk 2017 doğumlu oğlum var, 7 yaşında 🥰 şuan 31haftalık hamileyim ☺️ korkuyorum, tekrar uykusuz geceler, eve kapanma, ücretsiz izne çıkacağım beni neler bekliyor acaba belirsizlik korkutuyor 🤭
Dryfrmzz25 defnevedoruk Oğlum 4 aylık ve ben 2.5 aylık hamileyim 🥺 çok yorucu geçiyor ve bu günler iyi günlerim eminim 🤦🏻🙂
Burcenrl Ahmerrr benim oğlumda Mart 2023 dogumlu cok hareketli yerinde durmuyor 😄🤭 ve şu an ikinciye hamileyim 3 aylık oda martta dogcak insallah yandım ben😄
Burcenrl defnevedoruk merhaba benim oğlum mart ,2023 doğumlu şimdide ikinciye hamileyim buda mart 2025 olacak insallah 🤭 cok mide bulantısı ve iştahsizlik yaşıyordum 5 kilo verdim ama su an biraz daha iyiyim cok sukur ❤️☺️
defnevedoruk Burcenrl maşallah sağlıkla kucağınıza alın. sizin tam 2 yas ben biraz 2 yaşı geçsin istedim😂🥰 benim kızımda 23 mart doğumlu
burcuyilmazzz38 defnevedoruk 2020 doğumlu 4 yaşında bir kızım var ve suan 7 haftalık hamileyim pozitif düşünemiyorum zorlu bi süreç bekliyor beni eminim
Anneoluyorumm00 defnevedoruk benim 2022 li bebeğim ve şuan 2024 lü iki aylık bebeğim var çok zorlanıyorum haberin olsun
Anneoluyorumm00 kubra464 büyük cesaret canım isteyerek mi oldu 😊 çok korktum şuan benimde iki tane var çok dikkat ediyorum üçüncüyü kaldrimam şuanda 😂😂
kubra464 Anneoluyorumm00 isteyerek olmadı çok zor inanki bide zaten kızlarımin arasında 2 yaş var . Küçük olmaları daha çok yoruyo inanki
Burcenrl defnevedoruk Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalim🤲☺️ evet bizim surpiz oldu bu bebek 😄 bana kalsa bende yas farki biraz istiyordum