Nananan Asmklc ben atıyordum aldığım şeyleri görsün mutlu olsun diye oda mutlu oluyordu ama şuan atmıyorum aramız kötü
Cudana Asmklc genelde evet, aramız çok iyidir çok iyi niyetli bir kadın, anneme attığım gibi ona da atıyorum
Minikanne-76 Asmklc neden atayım bana zerre faydası olmayan ve üstüne gereksiz bulacak Allah’a havale ediyorum 🙏🙏🥹
Helllobaby Kayınvalidem bi alt katta oturuyor. Önceden gösteriyordum bak şunu aldım bunu aldım diye ama çoğu şeyi gereksiz buluyor ne gerek vardıda bunu aldın boşa masraf falan diyor hevesimi kursağımda bırakıyor anlayacağın. Sonradan hiçbir şeyi göstermez oldum. Eve gelen kargoları bile gördükçe merak ediyor ne aldın yine kızına diyor söylemiyorum artık. Kendime bişeler aldım diyorum hemen yukarı çıkıyorum. Öyle yani
rubeyyisarah Asmklc bazı zamanlar oluyor ki onunla paylaşmak istediğim için atıyorum🥰 o da bir sürü şey alıp bana atar hep sağ olsun
Ftm35 Asmklc daha neler 😂🤣 ben doğunca fotoğrafını bile atmayı düşünmüyorum kimseye asdkaksks merak eden gelir görür 🤭
cLearQueen Asmklc yok be neden atayım söylemem bile. Gelirse görür. Eşime atarım isterse o anasına atabilir
Zeyneppx Asmklc attım ben hep ne aldıysam oda yaptıklarını attı hep, ben attıkça mutlu oldu bende mutlu oldum ☺️
Ahsenmom Asmklc ben atıyordum çok mutlu olurdu bizede cok değer veren bir kadındır. Oda aldığı hediyeleri atardı veya hangisini alalım seç derdi. Sağolun varolsun
cauuv1 Ben atmadım da eve geldiginde göstermiştim hepsi yatak odasında duruyodu ben annesine göstercektim bi baktım babası da odaya girdi neler almısız tek tek baktı gene sinirlendm neyse
Firdooo409 Sadece almasını istediklerimi atıyorum hahahahahahha Aldıklarımı gelince görür ama bunu aldım şunu aldım diye göstermem beğendiğim ya da onun alması gereken bir şey varsa link atarım o kadar 🙄😂