Aylaa123 Asmklc atmıyorum niye atayım ki banane 😂kimseye atmıyorum çünkü kimseyi ilgilendirmez ne aldığım
irem88 Asmklc yoo atmıyorum ne gerek var ki zaten herşeyi luzumsuz görüyor o yüzden ne aldığımı bilmesinede gerek yok
_ozlmm Asmklc Kayınvalidem yok ama çok beğenerek aldığım bazı kıyafet ve toka saç bandı türü şeyleri anneme gösteriyorum 😂😂 Bak ben bunu aldım nasıl diye 😂
Deletedmom_116 Asmklc Dndjdjd niye atayım ya Saçma bence Kimseye atmıyorum kendim alırsam Eşime gösteriyorum o kadar
Bubu_ Asmklc atmak yerine gösteriyorum sürpriz yapıp birsey almak ister lazım olmayan birsey almasın falan diye ayrıca mutluluğumu paylaşırım o da görünce sever bakar tek tek
ezooezz Sadece anneme ve kardeşim dediğim en yakın arkadaşıma atıyorum çünkü aynı şehirde değiliz. Diğerlerinin ilgilendiği yok zaten.
hermione_granger Anneme ve kızkardeşime atıyorum onlarda aldığını bana atıyorlar ve inanın benden daha fazla aldılar kayınvalidem ve görümcem iyi birikeri güzel anlaşıyoruz ama bir çorap bile almadılar hiç bende onlara atmıyorum oyüzden .
DidemB Asmklc zevklerimiz uymadığından atmıyorum. Onun aldıklarını da değiştirme ihtimalim varsa değiştiriyorum. Çünkü ne kadar öyle alma onu alma desem de hep tersini yapar.
Alpmom__ Asmklc ilk başta geldiğinde gösteriyordum bir iki de sonra vazgeçtim 😅 ama o her aldığını atar . Geldiğinde de sorar şunu aldın mı bunu aldın mı diye 🫠
akkaya_1234 Asmklc aslında ben heves ediyorum kaynanam yanımda yaşıyor zaten bazen diyorum alışveriş yapmak istiyorum diyor daha erken şimdi alma bende ona gostemicem istediğim zaman alırım sadece şuan tek başıma çarşıya çıkmakta n korkuyorum şekerim düşüyor kendimi iyi hissetsem çıkarım ciciler almaya
Glsm-ktl1 Asmklc kaynanam eltim kaynım eşimin olduğu bi grup var ne alırsak alalım atarız onların bi çocuğu var onlar sürekli atar biz mutlu oluyoruz