Deletedmom_116 Razismom Şaşırmamak lazım hamilelikte herşey olabilir ben yürüyerek kendim gittim hastaneye kisme yoktu yanımda Eğer değerin gecikse Acil sezeryan dediler bende şok olmustum Ama şükür değerim sınırı gecik değildi Allah im kolay doğumlar versin ♥️sağlıcakla gelsin
Razismom gzm_42 yok yok korkmayın, kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum bende. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 🥰
Razismom Calikusuuu aa ne durumdasınız şimdi, bebeğiniz küveze alınmamıştır inşallah… Ben bundan korkuyorum..
Sevgi-cinar Kızlar benimde dünden beri bacaklarım kollarım ellerim ayaklarım çok kaşınıyor 😔 yarından sonra perşembe sabah sezaryen olcam günüm belli ama napsam ki gitsem mi yarın doktora kaşıntı çok kötü
Sevgi-cinar GozdeKB Kızlar benimde dünden beri bacaklarım kollarım ellerim ayaklarım çok kaşınıyor 😔 yarından sonra perşembe sabah sezaryen olcam günüm belli ama napsam ki gitsem mi yarın doktora kaşıntı çok kötü
Sevgi-cinar GozdeKB doktoruma yazdım burada okuyunca anormallik olabilir diye düşünüyorum çünkü benim detaylı ultrason da safram da ciddi büyüklükte taşlar çıktığı ve aldırmam gerektiğini söylemişti doğumdan sonra aksatma demişti 😑 sanırım benimde saframdan dolayı bu kaşıntı
Sevgi-cinar GozdeKB neysek saatler kaldı yağlı birsey yemiyim dikkat edim yarın sabahtan doğuma gireceğim 🙏