Sefcerr bende dün tartıldım 63 cıktı 🙈 tabı kabanım botlarm vardı ama yine de cok daha 26 haftadayım 10 kilo almıs oluyorm kıs dıye yuruyemıyorum sporuda braktm o yuzden ck alıyorum nasl bıtecek blmyrm
    Sefcerr ben 17 haftalığım ve 6 kilo almışım benimde moralim çok bozuluyor bu konuda ama tek bebeğim sağlıklı olsun kilo geldiği gibi geri gider
      Sefcerr haa o rvet kotu varsa bırak bncede yogurt sut falan idare et snra da tam bırak ben gece yemıyorum allahtan bide yesem 😂
      Sefcerr 39+4 üm 7 kilo ile bitiriyorum inşallah ☺️ 58 dim 65 oldum. Ama hava atıyorum sanmayın gebelik şekerim vardı dikkat etmek zorundaydım bıraksam çok rahat 20 kg ile kapatırdım 😁 Allah önce sağlık sıhhat versin
      Sefcerr 7 aylik olduk dun. 28+1 deyiz. 6 kilo aldim. Protein agirlikli beslenmeye calis sekerin olabilir seker yuklemesi yapilabilir haftan geldiginde. Evde egzersiz yapmaya calis en guzel yuruyus ama tabi havalar berbat su siralar. Hareket cok onemli...
      18+3 3 kilo aldım ancak ben sabahları aç karnına hafif kıyafetler ile tartılıyorum genelde 🤗
      Sefcerr canım hiç sorun etme. 22 kilo aldım 37 . haftamda doğurdum.
      Şuan fiziksel olarak ne göbek kaldı ne bişey 9 günde. Gidiyor yani.
      Özellikle emzirirken yediğine biraz dikkat edince. Hooop gidiyor kilolar.
      Tartılmadım daha ama görünüş olarak toparlandım bile çok şükür.
      Hiç sıkm canını 🙏🏻
      29 haftalık 15 kılo aldım :) bebegm 27 haftasında 1250 idi