cavbella yusraturk peki çok bekletme durumu oluyor mu randevularda ? Bir de muayene ücreti ne kadardı😊
deryaydin98 cavbella muayene ücreti 1200 tl randevu saatim 1 ise 2 de giriyorum çok yoğun çünkü sadece normal doğumu desteklediği için gidiyorum.
cavbella deryaydin98 ben de normal doğum destekçisi olduğu için düşünüyorum onu ama yine de karar veremedim. Peki hastane ebeler nasıl ben ilk kez duydum o hastaneyi
deryaydin98 cavbella ben henüz doğum yapmadım ama etrafımdaki yapanlar memnun ebeleride gayet destekliyormuş. Tek dezavantajı beklemek benim için.
cavbella deryaydin98 doktor kadar ebeler de çok önemli doğum için, ne kadar bekleme süresi oluyor acaba
Cihangir09 cavbella bilge hastanesi Gülçin babayeva ya gidiyorum memnunum bir sorun yasamadik muayene ücreti 800 lira. Ondan önce de asya hastanesi oğuz gülere gidiyordum aslında mükemmel bir doktor Ama ben hastane yüzünden vazgeçtim malesef
Cihangir09 cavbella hastanenin Google yorumlarına bakarsanız malesef herkes çok pis olduğunu yazmış ne kadar doğru yanlış bilemiyorum bir iki kişi bebeklerinin odada enfeksiyon kaptigini bile yazmış bende o riske girmek istemedim
glycnkrt cavbella başarıda kenan bey iyiydi. görümcem onda doğurdu bende iki defa muayene olmuştum çocuğum olmuyo adet olmadım vs diye. ilgiliydi kendisi.
cavbella Cihangir09 ben de bundan korkuyorum doktor iyi olabilir ama yeterli değil ebeler çalışanları da iyi olmalı ve hijyen en başta gelen kriter. Çok teşekkür ederim yanıtın için 🌸
ceylanayk Gop medical park Fatih Şahin cok iyi bir doktordur. Uslubu konuşma şekli sizi cok rahatlatiyor sonsuz onerimdir
Zeynep9120 cavbella gop belde tıp merkezi nurhan takar ile devam ediyorum gebeliğimin başından beri memnunum rabbim nasip ederse doğumumda onda olacak 🤲🌸
cavbella Zeynep9120 peki doğum orada mi oluyor? İçine hiç girmedim ama dışardan küçük bir yere benziyor
Zeynep9120 yusraturk ramide oturuyorum nehir hanıma gitmek istedim ama doğum için hastaneyi beğenmediğim için sırf gitmedim
cavbella Zeynep9120 ben de hastaneyi ilk kez duydum nehir hanımı öneren çok kişi oldu ama hastane kısmı beni de düşündürüyor açıkçası
G11 Zeynep9120 bende ramide oturuyorum gop medicalpark atlaz hanıma takipliyim cokta memnunum hastanede tertemiz
Edanur22 cavbella gop kadın sağlığı merkezinde Ahmet Vehbi koca doktor bey var ben onda takipliyim ,çok iyi bir doktor muayenelerde herşeyi ince ince anlatıyor tavsiyemdir ücretide makul