cavbella Merhabalar kızlar, bugün 7. Haftama girdim ama hala hangi hastaneye hangi doktora gideceğimi bilemiyorum. Memnun kaldığınız takipli olduğunuz doktorları yazar mısınız 🌸
yusraturk cavbella Rami hastanesinde Nehir hanım var çok iyi bir doktordur. 2. Gebeliğimdeyim yine ona gidiyorum. Doğal tavsiyelere açıksanız ve normal doğum destekleyen bir doktor arıyorsanız öneririm.
Zuhal_Y Yok ben farkli sehirdeyim ama kardesim gitti cok donanimli arastirabilirsin. Kardesim onun sayesinde bebek sahibi oldu. Cok memnun gidenler
cavbella yusraturk mümkün olursa normal doğum istiyorum aslında. Nehir hanımı duydum ama çok yoğun randevu almak zor diyorlar onun için
yusraturk yusraturk cavbella ayda bir muayene olunuyor zaten randevuyuda o şekilde alabiliyorum ben muayeneden çıktıktan hemen akşamına arayıp yeni randevu istiyorum sıkıntı yaşamıyorum
Zeynep9120 yusraturk ramide oturuyorum nehir hanıma gitmek istedim ama doğum için hastaneyi beğenmediğim için sırf gitmedim
cavbella yusraturk peki çok bekletme durumu oluyor mu randevularda ? Bir de muayene ücreti ne kadardı😊
deryaydin98 cavbella muayene ücreti 1200 tl randevu saatim 1 ise 2 de giriyorum çok yoğun çünkü sadece normal doğumu desteklediği için gidiyorum.
cavbella deryaydin98 ben de normal doğum destekçisi olduğu için düşünüyorum onu ama yine de karar veremedim. Peki hastane ebeler nasıl ben ilk kez duydum o hastaneyi
deryaydin98 cavbella ben henüz doğum yapmadım ama etrafımdaki yapanlar memnun ebeleride gayet destekliyormuş. Tek dezavantajı beklemek benim için.