Rahimim ters.yani içe dönük.rahim çok geride olduğu için hep vajinal ultrason ile kontrolüm yapıldı.şu an 14+4 oldum karından ultrasonda hala net değil,bulanık görünüyor bebeğim.karnım hiç büyümedi.rahim içe genişliyor sanırım.dışa büyümedi.rahimi ters olan başka arkadaşlar varmı?onlar neler yaşadı gebeliğinde?
Ters rahim
Benim de rahmim ters ama sadece ilk muayenede vajinal bakıldı çünkü tuvaletimi tutmamıştım😆 doktorum sonrakilere idrarına sıkışık gel dedi o zaman karından görüldü. Şuanda da büyüdüğü için idrara sıkışık gitmeme gerek kalmıyo. Bi de öyle dene bence. Ayrıca bebek sağlıklıysa ve vajinal ultrasondan rahatsız olmuyosan kafana takma önemli olan meleğin çünkü😇
Goncitos kızlar ben daha 6 haftalık hamıleyım benım de rahım ters sızınde agrınız oluomuydu benı de alttan bakıolar
Selam kızlar bende ayni dertten muzdaribim ilk öğrendiğimde devlete gittim 7 haftam bitmişti keseyi falan göremediler özelde alttan muayene oldum anca öyle gördük bi sonraki muayenede de yine alttan muayene olmustum bebek büyüdükçe gerek kalmıyor ama görmekte sıkıntı oluyor sanırım
7.haftamda alttan muayenede hem bebeği gördüm hem kalbini duydum canim
Ben 6. Haftada alt muayene ile görmüştüm.
Derindeniz benimde rahmim tersmiş özele gittiğimde kendi doktorum söylemişti alttan muaneye yapmıştı ama artık normal muaneye yapıyor bir sorun olmayacağını söylemişti ama dogum zAmanına yakın bu durumlAr tekrar konusuluyor
Bndede aynı durum söz konusu ilk gittiğimde ultrasonda görmedi alttan yaptı keseyi gördü 7 haftalıkken ultrasonda gördü şükür şimdilik bi sorun yok bakalım kısmet
Derindeniz benimde öyleydi fakat 8 haftalıkken goruldü ben vajinal muayene yapacaktı yaptırmadım