Gizem1992 Bulut21 hamilelikte bitki çayı düşüğe sebep olduğu için doktorlar önermiyor hangi bitki çayını içiyorsunuz
Bulut21 İlk gebeliğim olduğu için korkuyorum 20 haftalık olduğum zaman doktor gel demişti ama erken giderim en azından bebegimede zarar gelmesin.allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin🤲
NurABE Bulut21 aynı gündeyiz bendede sık sık bogaz enflasyonu yenileniyor sürekli tuzlu gargata yapıp zenceflli şeker gbi kapsüllerden kullanıyorum iyi geliyor
Bulut21 NurABE zencefil iyidir.benimde boğazım hep kuruyor.sabah akşam limon ile nane kaynayıp içiyorum biraz iyi geliyor.hava değişimleri beni mahf ediyor.
BusrAsil2019 NurABE merhaba sizde de mi baş ağrısı var? Gerçekten acaba beynimde Allah korusun bir şey mi var diye kendimi yiyorum. 1 gün ağrımasa ertesi gün muhakkak ağrıyor çıldıracağım
Bulut21 NurABE teşekkür ederim Allah razı olsun.evet baya baş ağrısı oluyor 2 gecedir uyuyamıyorum kalcam agrimiyor ama burmun tıkalı olduğu için nefes almakta zorluk çekiyorum.bide hep hapsirdigim için karnım sancilaniyor
NurABE BusrAsil2019 yoğun bi baş agrım var biranda ensemden gözlerime kadar gelen bi ağrı beni çok zorluyor
NurABE Bulut21 benmde burnum sürekli tıkalı damla kullandım ama faydası olmadı ayrıca geniz akıntımda oluyor geçmeyen şiddetli aşırı bi baş ağrısı
Bulut21 Ama ne kadar ağrım olursa olsun ağrı kesici yada herhangi bir ilaç kullanmıyorum istirahat etmeyi tercih ediyorum
NurABE Bulut21 bende duş buz kompleksi gibi şeyler uyguluyorum ama kısmi çözüm oluyor kalça agrımdan dolayıda zorlanıyorum yatıp kalkarken sağa sola dönerken
Bulut21 NurABE çok geçmiş olsun 🙏hamilelikte burun tikanikligi oluyormuş.ama yinede insan rahatsız oluyor.bende daha çok kasik ağrısı oluyor.bir çok zaman uykusuz kalıyorum.ev işlerini yapmakta zorluk çekiyorum.sizin kaç haftalık
NurABE BusrAsil2019 içmemeye gayret gösteriyorum ama dayanamadıgım zamanlarda mecbur kalıyorum tansiyon sorununuz var mı yada oluyor mu
BusrAsil2019 NurABE her baş ağrısında muhakkak bakıyorum tansiyonuma normal çıkıyor. Sanırım migren benim ki
NurABE Bulut21 kasık ağrısı için eğzersiz yoga yapsanız faydası olur belki ☺️Evet burun tıkanıklıgı sorun oluyor cnkü aylardır geçmiyor