Zhra76 Kızlar emen bebeğin doyduğunu anlamak için her gün kakasını yapması mı lazım yapmadığı da oluyor mu 🤨
Aeell Zhra76 4. Bebeğime hamileyim kakayla alakası yok ben ilk gebeligimde sormuştum günde 1 2 kere kaka yapıyor diye doktor bana sen günde 5 6 kez mi yapiyorsun demişti gayet normal zaten doymasa ağlar kilo kaybı olur falan demişti merak etme Allahin izniyle doyuyordur
1_papatya Zhra76 26 günlük bebeğim günde en az 8 tane çişli bez değişimi yapıyorsan doyuyordur dedi bezde kakası da varsa her seferinde bu daha iyi birşey güzel doyuyor demektir dedi blrde 2 saatte bir emziriyorum 2 emzirmeden sonra 3. Emzirmeden önce altına bakıyorum bu şekilde demiştş
012908- Benim bwbegim 1 aylık azar azar kaka yapiyor.Ama sabahlari bezini dolduruyor.Illa kakayla alakasi yok 5-6 kez normal idrarini yapiyorsa bile o cocuk doyuyordur zaten hareketlerinden anlarsin sakinse rahatsa mutluysa doyuyordur 🍇
012908- Zhra76 Korkma endişelenme bebegine alısma sürecindesin zamanla anlıyacaksin tanıyacaksin onu neye ne tepki verdigini neyden huzursuzlaştigi ögreniceksin sadece ona ve kendine biraz zaman ver güzel günler bekliyor sizi hele bir kahkaha atmaya gülmeye başlasin 😅
gmz10 Doktor doyup doyamadığını anlamak için çişli beze bakarız dedi. 4-5 tane çişli bez değişimi yapıyorsanız doyuyor demektir, kakasıyka alakası yok demişti.