ideemirel Betulll23 bende ozgur beye gitmeyi düşünüyorum rutin olarak evindar beye gidiyorum ama detayliyi düşünüyorum yaptıran varsa bekleyim bende
Ebruaslan-21 ideemirel evindarbeyden memnun musunuz bend eyeni hamileyim ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum özellikle normal doğumda iyi olan bir doktor arıyorum
ideemirel Ebruaslan-21 evet memnunum kontroller güzel geçiyor ulaşma sıkıntısı yok instagramdan şak diye ulaşıyoruz zaten 😄 inşallah doğumda güzel gecer
Enci Ebruaslan-21 merhabalar evindar bey normal doğumu ne kadar destekliyor biraz bilgi verir misiniz hemen sezeryana alalım diyen doktorlardan mi acaba ☺️ ve muayene ücreti ne kadar kurum indirimi var mi
Enfal_06 Betulll23 hayır orda bi doktor var hem kadın doğum doktoru hemde detaylı ultrasyonu yapıyor arayıp sorabilirsiniz belge vermedi ama sisteme girdi bişey olmadığını da sözlü söyledi
Ebruaslan-21 ideemirel Çok sevindim sizin adınıza bende iki defa Ömer beye gittim ama hem çok yoğun birazda ilgisiz gördüm kendisini
Ebruaslan-21 Ben iki hafta önce gittim keseyi gördük çok fazla konuşamadık haftaya cuma tekrar gideceğim ama memnun kaldım davranışları iyidi , muayene ücreti 700 TL kurum indirimi kullandık bizde 600 TL geldi
Mercan0652 Kızlar ikili test ücreti ne kadar oluyor bilen var mı ben sigortaliyim ama sanırım sigorta karşılamıyor testleri