Betulll23 Merhaba hanımlar, Özgür hocaya giden var mı? Detaylı ultrason için gitmeyi düşünüyorum. Yeterli bilgiler veriyor mu, ilgileniyor mu vs. Önerir misiniz?
Enfal_06 Betulll23 detaylı ultrasyon için ona gitmeyi düşündüm ama bebeğin durumuyla ilgili bi belge vermiyoruz dediler gitmedim iyi bi doktor annem yanına gidiyordu 3 çocuğunu da onun yanında doğurdu 2 hafta önce 4 çocuğunu doğurdu muhtemelen yine onun yanında doğurmuştur kendi özel kliniği var ama özel hastanelerde doğuma giriyor
ideemirel Betulll23 bende ozgur beye gitmeyi düşünüyorum rutin olarak evindar beye gidiyorum ama detayliyi düşünüyorum yaptıran varsa bekleyim bende
Betulll23 Ebruaslan-21 Rutin gittiğim bir doktor yok sadece bir kere gittik. Önerilen bir doktora daha gidip öyle karar vereceğim.
Enfal_06 Betulll23 önemli mi bilmiyorum detaylı ultrasyona dair bi doküman olması gerekiyor benim doktorum istedi aradım vermiyoruz dediler sadece sözlü söylüyoruz dedi asistanı güvenmedim sisteme girmedikten sonra sözlu söylese ne olur doktoruma söylediğimde başka yerde yaptır dedi genesis hastanesinde yaptırdım sisteme girdiler
Betulll23 Enfal_06 genesis başka bir yere öneriyor dediler öyle değil mi o yüzden arayıp sormadım bile. Yoksa oraya giderim belge veriyorlarsa.
Enfal_06 Betulll23 hayır orda bi doktor var hem kadın doğum doktoru hemde detaylı ultrasyonu yapıyor arayıp sorabilirsiniz belge vermedi ama sisteme girdi bişey olmadığını da sözlü söyledi
Ebruaslan-21 ideemirel evindarbeyden memnun musunuz bend eyeni hamileyim ve hangi doktora gideceğimi bilmiyorum özellikle normal doğumda iyi olan bir doktor arıyorum
ideemirel Ebruaslan-21 evet memnunum kontroller güzel geçiyor ulaşma sıkıntısı yok instagramdan şak diye ulaşıyoruz zaten 😄 inşallah doğumda güzel gecer
Enci Ebruaslan-21 merhabalar evindar bey normal doğumu ne kadar destekliyor biraz bilgi verir misiniz hemen sezeryana alalım diyen doktorlardan mi acaba ☺️ ve muayene ücreti ne kadar kurum indirimi var mi
Ebruaslan-21 ideemirel Çok sevindim sizin adınıza bende iki defa Ömer beye gittim ama hem çok yoğun birazda ilgisiz gördüm kendisini