Hatice4136 Ay kızlar lütfen dua edin doktora gidiyorum inşallah hamileyimdir ❤️ bir haftadır regli olmuyorum
Hatice4136 bebegimolacak doktor bana dedi 5 gün olmuş daha gelmen erken dedi sonuçlarıma baktı hepsi çok temiz çıktı dedi bişey anlamadım muayene bile etmedi beni
Annelikmghb Hatice4136 once kan verip gebe olup olmadiginizi netlestirseydiniz betaniz duzenli yukselince zaten kese görünüyor cok erkwn gitmissiniz
sacmalamakizim Hatice4136 Nasıl ya muayene etmesi gerekiyordu, bende ilk kızımda 5 gün gecikince gittim ultrasonla baktı, minicik bir şey gördü kanda belli oldu hamile olduğum.
Hatice4136 Smbemdy yok almadı olsa da çıkmaz şimdi dedi şaşırdım neyse şehir hastanesinde randevum var bugün oraya gideceğim orda aldırırım
Smbemdy Hatice4136 ne sacma 5gun gecmis daha ne bekliyor anlamadim. Mutlaka kan ver ultrason kontrolu olmasa bile kan istemesi lazim .
Yazan Muayenede kese görünmesi için erken olabilir belki ama kan niye almadı onu anlayamadım. İdrar testi bile yapsanız varsa geç döllenme vs değilse çıkar beş gün gecikmeyle