bussra-23 Melike_00 inşallah suni veya fitil hastanede o kadar saat beklemene gerek kalmadan şu iki gün içinde doğumun gerçekleşssin suyun gelsin açılman seni yormadan olsun güzelce kolaylıkla bebeğini kucağına al inşallah amiinnn 🌸🌸
Melike_00 bussra-23 amin canım size de inşallah,🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 3-4 kişi görüyorum benim gibi doğuramayan bakalım adadan ilk kim ayrilacak 😅
merimiri Melike_00 aaa iyi bari bende senin gibi düşünüyorum en azından 3-5 cm arası açılma olsa devamı gelir diye hissediyorum peki sana masajı kremle falan mı yap dedi ?
Melike_00 merimiri yok kremle demedi de ben göğüs uçlarımdan huylaniyorum canım acıyor o yüzden göğüs ucu kremi süreceğim ya da Hindistan cevizi yağı daha kolay olsun diye. Ve sadece ucuna değil komple memeye yapacaksın masaji eliyle de gösterdi 😅
merimiri Melike_00 ayyy bende o konuda biraz huyluyum yaa tişört bile değse gıcık oluyorum 🤣🤣ama gözümü karartım hiç Düşünmüyorum onu şimdi bende öyle yaparım tüm göğüse masaj yapacağım bugün de bunu yapalım bakalım 🤷🏻♀️
Havva_6165 Melike_00 komple bildiğiniz memeyi ovalıcak mıyız bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum bende doğumu bekliyorum benim de açılmam yok
bussra-23 Melike_00 eveeet onlardan biride benim 39+6 ile 🫣😅 saldım artııkk bir şekilde çıkıcak nasıl olsa diyerekten strese girmek istemiyorum girdikçe daha çok gelmek istemiyor gibi hissediyorum
Melike_00 merimiri eşin yaparsa daha etkili olur sanki oksitosin hormonu sarilmayla ilişkiyle birlikte salgılanıyor ya eşinde yapsın
Melike_00 Havva_6165 evet avucunla memeyi sıkarak ve meme ucunu da arada çekiştirip hafif sıkarak yapilcak. Eşinde yapsın canım eşinin yapması daha etkili olur çünkü oksitosin hormonu ilişkide salgılanıyor mutluluk hormonu gibi düşün yani.
Melike_00 bussra-23 gece de iliskiden sonra tarçınlı sıcak suya oturucam bakalım kendi bilir gelmezse pazartesi alacağız onu 😂 öyle bedavadan yiyip yatıyor
bussra-23 merimiri biz seninleee ekmekle tuz gibi, yaz gününde kış gibi, 8 le 9 gibi ayrılamayııızz 😅😅 40+4 üde göz önünde bulundur o zaman canım benim sanki benim doktor o zamana kdar beklicekmiş gibi 🤦🏻♀️😅 çünkü ilk doğumum o zamanları bulduğundan 😬😬
Tlyysf Melike_00 benimde ilk doğumum fitil ile olmuştu hiç kendi sancım yokken öğlen fitil koyuldu kendi sancılarım uyarıldı yaval yavaş sancı geldikçe açılma oldu akşam 7 de bebeğim kucağımdaydı biraz uzun olabilir ilk doğum stres yapma ama Allah büyük belki de çok hızlı olacak
bussra-23 Melike_00 neden özellikle tarçınlı ?? Birde bu sıcak suya oturma nasıl oluyor onu pek anlayamadım küvet içine vs mi oturuyorsunuz ??
ttazeannee Melike_00 korunmasız sık cinsel ilişki hızlandırır doğumu açılmayı hayırlı haberlerinizi bekliyorum
merimiri bussra-23 bugün sıcak suya bende oturmayı düşünüyorum tarçını duymadım da sıcak suya oturup sosyal medyada takılcmmm bi 15-20 dakika cnm bugün tüm tuşlara basıyorum yarın kontrol var benim 😂😂
Melike_00 bussra-23 küvet kullanmiyorum banyom çok küçük. o yüzden mecbur plastik küçük küvet kullanicam
hayalim35 Melike_00 ben kızımda fittile doğum yaptım yatış günü yapıyorlar rahmi uyarıp senin sancını başlatıyor
Melike_00 ttazeannee günde bir defa yapmaya çalışıyorum ama canım yanıyor çok fazla. Enfeksiyonum yeni iyileşti.
bussra-23 merimiri hadi bakalımm bas sonra hayırlı haberler ver bize 😍😅 benimde perşembe günü bakalım neler bekliyor bizi 🫣😅