basakc36 Beri57 Bi önemi var mı markanın. Sadece çiğ ürünler önerilmiyor. Hoşuna ne gidiyorsa onu iç zaten geneli aynı 😂
myavocado Beri57 ben Ankara’da aoç günlük süt içiyorum, yoğurdu filan da onunla yapıyorum. Denk gelmezse de bimden dost günlük süt aliyorum
Tazeanne001 Beri57 içim laktozsuz sütünü içiyorum. Midemde şişkinlik yapmıyor ve hoş bir tadı var. Bazen de şok mis yarım yağlı süt içiyorum
Beri57 basakc36 Aynı değilde laktozsuz olan var çok az yağlı olanlar var ve markadan markaya değişiyo bence asla aynı değil
Beri57 Ayse0575 Evet laktozsuz öneriyorlar ama tadı bana değişik geliyo az yağlı olan icimden içiyorum bende laktozsuz olmaması zararlı değil umarım
Cigdm725 Laktosuz al çünkü gaz yapmıyor içimi rahat ve marketler de günlük süt diye pastörize edilmiş süt de satılıyor o da yumuşak icimli 😊
Ayse0575 Beri57 yok zararlı değil sadece diğer sütler bende gaz yapıyor sığınamıyorum o yüzden laktozsuz içiyorum. Laktozsuz daha tatlı geliyor sanki şekerli gibi demi😅 oysa ki şekersiz süt nasıl daha şekerli gelebilir bazen anlamıyorum 😂
Beri57 Ayse0575 Evet aynen gerçekten şekerli geliyo o yüzden galiba pek içemiyorum ben 😀 Her gün bi bardak süt içmeyi unutmayalım ama 🥰