4147 Kızlar akşam üstü beş gibi başım ağrıyordu parol zannedip parol Plus içtim az önce çekmeceyi açınca fark ettim. Fark ettiğimden beri çok ağladım ama artık geçti. Yanlışlıkla başına böyle bir şey gelen var mı
Zeyneppx 4147 parol plus neymiş kız ilk defa duydum bende majezik içtim demir ilacı sanıp bende çok kötü olmuştum stres yaptım kendime gelemedim ama doktorum bir kereden bişi olmaz su iç bol bol dedi 🧐
myavocado 4147 çok stres yapmayın bol su tüketin inşallah bişey olmaz 🙏 parol zaten içiliyor, plus da çok farklı değil diye biliyorum, yine de imkan varsa bir doktora danışın
KurabiyeninAnnesi123 4147 hamilelikte kullaniliyor canm ama genelde diş agrisinda etkisi var ilk kizimda doktorum bana yazdi son ayimda kullaniyordm
Gamzzkan 4147 canım korkma bi sey olmaz bana kendi doktorum yazdı parol plusi. İçilebiliyor hamileyken ben kaç defa içtim hatta 2 3 gün önce bi daha içtim çok şükür bi sey yok korkma ağlama
irem0596 4147 internetten baktım da normal parolla pek bi farkı yokmuş sadece kafein varmış galiba içinde o da bişey yapmaz bi kereden
4147 irem0596 ben de bir eczacıya sordum şimdi bugün 3 kahve içmiş gibi düşün. Bir iki gün kafeinden uzak dur dedi
4147 KurabiyeninAnnesi123 yaa benim baş ağrımı geçirdi ama bilseydim Plus olduğunu asla kullanmazdım. Hamilelikte gerekli durumlarda kullanılıyor o zaman
KurabiyeninAnnesi123 4147 parolun 3 4 çeşidi var kutu rengine göre degişiyor dayanilmaz diş agrilarm vardi müdahale etmiyorlardi son ayimda oldgm icin doktor parol plas yazmştk kirmizi kutu yeşil mavi kutusu var hep farkli agrilar icin 4 saatte bir kullaniyordm agrilarm dayanilmaz haldeydi kaplama dişlerim düşmüştü müdahale de bulunamicaklarni sdce agri kesici yaza bilicegini onu da 4 saat araayla kullana bilicegmi söylemşti parol plasla 2 ayi zor geçirdim
4147 KurabiyeninAnnesi123 demek ki gerekli durumlarda kullanılabiliyor canım çok sevindim bu duruma. Senin ağrıların için de üzüldüm inşallah geçmiştir
KurabiyeninAnnesi123 4147 geçti canm bebek kalsiyumu bizden aldigi icin dişe vuruyor ağrilari süt tüketiyorm geçiyor dogurana kdr süte devam😄
Gamzzkan 4147 ben idrar yolu enfeksiyonu için kullandım çok ağrım oluyordu. Fitil + antibiyotik + parol plus kullandım geçti şükür. Geçen günde işte hafif bi kırgınlık vardi üstümde grip olacak gibiydim havalar malum, içtim iyi geldi