yeni_anne2 ayseallpi ben çok direndim ama gidip aldım aldim yedim şimdi 😆😆 tabıkı de abartamamak gerek hamilelık ıste insan istiyor
ayseallpi yeni_anne2 biraz tuzlu olduğu için korkuyorum sadece şişirir ödem yaptırır diye aman sizde dikkat edin 😊 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍🥰
yeni_anne2 basakc36 benn 11 haftaya kadar da kötüydüm sıcaklar beni inanılmaz etkiliyordu çok sükur artık iyim ama o kadar çok yemek yeme isteğım yok arad da gelip gidiyor iştah bazenn sırf yemek ıcın yiyorum çoğunlukla
basakc36 yeni_anne2 Bende öyleyim canım hiç hamile iştahı yok sırf aç kalmamak için yiyorum bazı günler. Kiloda almadım. Bebek iyiyse hiç sorun etme
yeni_anne2 basakc36 hayırlısıyla çarşamba günü gidicemm inşallah iyidir bırde nasıp olursa cinsiyet ögrenıcez o yuzunden cok heycanlıyımm🥰😆
gzm_42 yeni_anne2 ay yiyin tabi n’olacak ya ztn normalde de zararlı ama yiyoruz işte bende yedim hemde defalarca cips çiğköfte hep yedim yani korkmayın abartmadan yiyin 😀 şuan benimde canım istedi bu postu görünce mesela😀😀
Zezezeynep yeni_anne2 sanırım her şeye çok dikkat eden organik beslenen birisiniz ama ufak tefek şeyler çocuğa bir şey yapmaz çoğumuz paketli gıdaları tüketiyoruz tüketmesek daha iyi ama her alanda içimize işlemiş artık
MorKelebek54 yeni_anne2 ah ahhh.. hamileyken her gun yiyen ben 😂 tsbiki her gebelik ayni degil. Siz yinede cok sık olmkcak sekilde yiyin en azindan nefsin körelir☺️