bogurtlenlirecel yeni_anne2 kız ye gitsin eziyet etme kendine 😃 her gün yemeyeceksin sonuçta canın çok çektiyse 1 kere ya abartmadan 😃 bu arada benim de rufless sade favorimdir 😂
yeni_anne2 bogurtlenlirecel burdann aldığım gazla yiycemm vallaa bır kac tane yesem geçecek zatenn😆😆 baharatli da severim az cok ama sadde yesem suanlık dahaa az zararı olur dıyom 🤣😂
yeni_anne2 bogurtlenlirecel aslında abur cubur çikolata yemem sevmem hafta da bır çikolata yesem yerim o kadar
kardelengurler7 yeni_anne2 35+3 haftalık oldum canım ne istediyse abartmadan azar azar yedim abartmadığınız sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum
Keyfimin-kahyasi-misin yeni_anne2 yedim cips kola vazgeçemiyorum 😂😂Haftada yiyodum halasa yiyorum ikinci bebeğim
yeni_anne2 Keyfimin-kahyasi-misin astitli içecek norlmde de sevmem zatenn o yüzden içmiyorum cips gidip alıp geldim yiyorum şuan 😆😆
yeni_anne2 Keyfimin-kahyasi-misin seve seve yolardım 🥺bende evde tekim eşim akşam calışan biri işlek bir yerdeyim allahtan marketler bayaa mevcutt
Aycaunalsimsek yeni_anne2 Normalde ben cips yiyen bir insan değildim. Yani kırk yılda bir derler ya öyleydi. 26+5 olduk bizde. Canım aşırı şekilde ruffles cips çekmişti ve ben çatır çatır yemiştim. Resmen burnuma kokmuştu o cipsin kokusu. İlk yiyişimi o çıtır edişini hiç unutmuyorum 😂 Ara ara yine canım çekiyor ama abartmadan yiyiyorum napalım insanız canımız çekiyor. Sizin gündemi görünce gülümsedim aynı benim gibi olmuşsunuz. Afiyet bal şeker olsun yiyin gitsin 🫶
yeni_anne2 Aycaunalsimsek ayyy cok tesekür ederim sagolun 😆😆yedim valla gidip aldım bendee abur cubur sevmem cok yemem pek
ayseallpi yeni_anne2 merhaba Ben de patates cipsi seni çok severim o yüzden tuzlu ama yine de dikkat ediyorum ayda bir kere falan yiyorum ne yapayım canım çok çekiyor benim de aynı sizin gibi
yeni_anne2 ayseallpi ben çok direndim ama gidip aldım aldim yedim şimdi 😆😆 tabıkı de abartamamak gerek hamilelık ıste insan istiyor
ayseallpi yeni_anne2 biraz tuzlu olduğu için korkuyorum sadece şişirir ödem yaptırır diye aman sizde dikkat edin 😊 bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍🥰