Hiratuba Kubratesma Güzelyalı hastanesi Hülya hanıma gidiyorum çok tatlı güzel yüzlü muhabbetli birisi
Kardelen0406 2024_kmr 4 sene önce kızımı doğurttu ☺️ama aşırı aşırı memnundum hatta abla diye seslenirdim o kadar samimi gördüm,güzelce her şeyi detaylı anlatırdı.Eşim bile çok memnundu o kadar yani.2.yi planlıyorum ve yine yasemin hanım düşünüyorum 😍😊🌸
2024_kmr Kardelen0406 ya bende memnun gibiyim bazen benden mi etkileniyor bilmiyorum ama soğukluk oluyor ilk doğumum vasatto benim eşimde özel hastanelere pek güvenmiyor yine aynı şeyleri yaşayacağız diye korkuyorum
2024_kmr Kardelen0406 ya bende memnun gibiyim bazen benden mi etkileniyor bilmiyorum ama soğukluk oluyor ilk doğumum vasatto benim eşimde özel hastanelere pek güvenmiyor yine aynı şeyleri yaşayacağız diye korkuyorum
yelkar Hamideb merhaba algomed hastanesi doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı şehir dışından gelecem aradığımda bilgi vermiyorlar
yelkar Eylulperisi merhaba bende şehir dışından doğuma gelecem doğum ücreti hakkında bilginiz var mı yardımcı olursanız çok mutlu olurum
lidyaa30 Kubratesma eger 4. ayinda falansan ayda 1 kontrolun oluyor imkanin varsa tarsus mmt amerikan hastanesinde banu gulen tek i oneririm her muaynesi 20 dakika suruyor ve aklinda 0 soruyla cikiyorsun odasindan her seyi anlatiyor 1300 lira da muayne ucreti
yelkar Eylulperisi Allah razı olsun çok teşekkür ederim nasip olursa ocağın başı gibi doğum olacak bende aralıkta gelirim inşallah özgür beye
Eylulperisi Hamideb evet 2 gün önce oradaydım muayene 900 doğumda 20 bin nasipse hafta sonu doğumum var