Sakineoncu Kubratesma medical park burcu Yücesoy çok memnunum kendisi çok güler yüzlü samimi sevecen 37.haftataya geldik onunla
Kubratesma 2024_kmr gülşah dalgacı ya gittiniz mi aslında çok öven var ama genç birisi gibi duruyor acaba tecrübeli midir diye düşündüm ister istemez 🙈😅
Anneyimmmben 2024_kmr yasemin likit guleryuzlu ama doğum konusunda bence tecrübesiz ben memnun kalmadım
Sakineoncu Kubratesma 1 saati aşıyor genelde bunu bilerek randevu saatine yarım saat geç giderseniz daha mantıklı
Ssssserapppp Emelnurcakit ozel saglik sigortası ile gidiyorum. En son 55 bindi sanirim. Fakat bir güncelleme geldi mi fiyatlara bilmiyorum.
Emelnurcakit Kubratesma medical park isterseniz eğer orda Dr Ümit Korkmaz var tavsiye edebilirim 1 kere gitme şansım oldu çok ilgiliydi.
Vaniliamom Kubratesma hakan kalaycı var kendi kliniği. Takipli hastasıyım asırı memnunum haftaya da dogumum var allahın izniyle🙏🏻
Kardelen0406 2024_kmr 4 sene önce kızımı doğurttu ☺️ama aşırı aşırı memnundum hatta abla diye seslenirdim o kadar samimi gördüm,güzelce her şeyi detaylı anlatırdı.Eşim bile çok memnundu o kadar yani.2.yi planlıyorum ve yine yasemin hanım düşünüyorum 😍😊🌸
Hamideb Özel algomed Hastanesi’nde özgur kayaselcuk beye gidiyorum çok iyi bir Dr ilgili tavsiye ederim muayene ücreti de 900tl
yelkar Hamideb merhaba algomed hastanesi doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı şehir dışından gelecem aradığımda bilgi vermiyorlar
2024_kmr Kubratesma memnunum sakin bir kadın herkesin insan samimiyeti farklı gelir o yüzden bana iyi gelen size gelmeyebilir