GlsmmKlyn Zada89 benimde tahmini 5 Temmuz henüz bizimde cinsiyetimiz belli değil bulantılarım çok oldu ama şuan rahatım çok şükür 🙏 karnım hızla büyümeye başladı 😊
Busraktnc Biz 16+4 olduk cinsiyetini 14. Haftada öğrendik erkekti dün gittim yine erkek doktorum hissetmeye başladın mı bebeğini demişti ama hissetmemiştim az önce sağ tarafıma top gibi bi baskı geldi elimi koydum sertlik vardı sonra gitti bebek miydi acaba
Zada89 Zada89 canımm gittim geldim dr a ama malesef öğrenemedim.. yine bağdaş kurmuştu!! 10gün önce de bağdaş kurmuştu.. Ben artık kesin kız diye düşünüyorum 😁 göstermediği için. dr birşey demedi bağdaş kurmuş göremem dedi uğraşmadıda zaten..
bebekteyaparimkariyerde Zada89 selam✋🏻.ilk bebeğim çok heyecanlı herşeyi oyüzden keyif almaya çalışıyorum her saniyesinden.mide bulantılarım çok azaldı istifa ettirmiyor artık hiç değilse.13haftalığız 28temmuz görünüyor doğumumuz.Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Zada89 AyEr canımm gittim geldim dr a ama malesef öğrenemedim.. yine bağdaş kurmuştu!! 10gün önce de bağdaş kurmuştu.. Ben artık kesin kız diye düşünüyorum 😁 göstermediği için. dr birşey demedi bağdaş
Gizem34 Bena bi doktor erkeğe benziyor dedi başka bi doktorda dün kıza benzettim diyor 🤦🏼♀️Kafam karıştı 14 haftalığım şuan dünkü doktor kıza benziyor dedi bi hafta önceki başka bi doktor da erkek dedi çıkıntı var dedi buda çıkındı yok diyor 😬
Hamile41 Bnmde 11 temmuz normal dogacagi tarih ama tup bebek oldugu icin erken dogabilir dedi doktorum
ebrarmom08 Zada89 14+3 uz cinsiyetmz kiz bnmde bulantim cok olmadi 2 3 hafta kuru kuru bulantim oldu.suan hicbisym yok cok sukur.
Nezahatozen 15-19 temmuz bizimde ama cok az bi ihtimalle erkek dedi ama net degil insalllah haftaya persembe gidicem o zaman belli olur insallah
Ecece Zada89 canım benim ilk zamanlar çok bulantım oldu 14 hastalıkken doktor kızımızın olucağını söyledi Allah gönlümüze göre verdi Allah’a şükür şimdi arada olan özellikle dönerken olan kasık ağrısından başka bi sıkıntım Yok