Zada89 AyEr tabiki önce sağlık la gelsin inşallah canım Bugün tkr gideceğim öğleden sonra inşallah 16+4 olduk söylerse yazarım buraya ☺️ Sen neye göre bakıyorsun canım kimise yatış şekli, kemik, nub çıkıntısı...
Sevdalmira Benim doğumumda 28 Temmuz cinsiyeti öğrenemedik benim inanılmaz mide agrım var bide uyku sorunum sizlerde durumlar nasıl
Zada89 Sevdalmira Ben cok güzel uyuyordum ama sürekli uyanıyorum ben sadece uykusuzum ve göğüslerimde ağrı var
Dderryaa Zada89 11+1 de öğrendim canım ondan beri bugün 3.doktora gidişim hep aynı doktor değişimi yaptm oda bi sormadan söyledi
Merveprms Zada89 canım yüz yapısından bana kız gibi geldi ama sedece tahmin tabi 🤗 inşallah en kısa zamanda öğrenirsin sağlıkla gelsin☺️
Biricik054 28 temmuz bizim de dogum tarihimiz 12haftalık 6günük dün doktora gittim 13haftalık 3 günlük ultrason da cıktı herseyi normal dedi benim minigimde yüzükapak yatıyormuş🥰 Bulantılarım olyor sabahları 3 defa cıkardım şimdiye kadar birde halsizligim cok oluyor gecer inşallah Zada89