Rabiamina Elifi5454 ben de paylasimlarindan gidecek gibi anlıyorum. Zaten uzun süredir herkes gidiyor bir ben kaldım, benim burada ne işim var gibi konuşuyor.
Rabiamina Elifi5454 numarası vardır sizde illa ki. Burak beye yazın gidecekse eger sizin de başka bir doktor arayışı içine girmeniz gerekecek. Önceden bilmeniz daha iyi.
Sydaglsen Elifi5454 evet gidiyor ne yazıkki. Geçen kontrolümüz vardı neyse ki doğumum yetişti 40 muayenesinde olmayacağı için başka doktora yönlendirdi beni.
Elifi5454 Sydaglsen whatsapp yoluyla sormalı mıyım sizce bir sonraki kontrole başka doktora mı başlamalıyım
Elifi5454 Sydaglsen sormalı mıyım sizce telefondan çok arada kaldım son dakika başka doktora geçmek de istemiyorum
Sydaglsen Elifi5454 evet başka şehirde işe başlayacağını söyledi 40 kontrolüm için ben olmayacağım dedi o yüzden başka doktor önerdi
Sydaglsen Elifi5454 her türlü başka doktora geçmek durumunda kalacaksınız zaten son kez burak beyi göreyim diye düşünüyorsanız gidin kendisi de size durumu açıklayacaktır zaten
Ssemanur Sydaglsen size hangi doktoru önerdi acaba benimde arkadaşım ona gidiyor ama ben bilmiyorum doktor demiş
Sydaglsen Ssemanur 40 kontrolü için neşe hanıma gidebilirsin demişti. Medarda adını çok duyduğum bi aslıhan hanım var bide sedat bey tercih ederseniz