Lutulut Ss4 5.gün sağıma başlayıp 3 ay boyunca güzel stok yapmıştım buzluğa. Günde birkaç kere emzirme sonrası kalan sütü sadece boşaltmak için sağabilirsiniz hem daha hızlı artar, fazla sağmayın mastit olursunuz.
48lipastelboya Ss4 yenidoğan bebeğe saat tutulmaz bence 3 saat çok geç ne zaman isterse verilmeli kalkmıyorsa 1.5 saate 2 saate bir uyandırılmalı sarılık olabilir kan şekeri düşebilir
HmerveK Ss4 2 saatte 1 emzirin memeye alışsın bebeğiniz ve sütünüz bol gelsin. Doktorlar max. 3 saat diyorlar. Ayrıca sütünüzü sağın ki bol bol gelsin.
Semyil Kara22 hayır canım 3 saatte bir emmesi gerekiyor eğer uyuyorsa ve meme aramıyorsa 3 saatte bir yeterli benim kızım 11 günlük 1 haftada 300 gram almış maşallah ve bende üç saatte bir düzenli bi şekilde emziriyorum emzirirken göğüsümü boşaltmasını bekliyorum eğer boşaltamıyorsa sağıp geri kalanı biberonla veriyorum
Kara22 Ss4 doğrusu 2 dir yenidogan bebeğin kan şekeri düşebiliyor sarılık olabilir 1 buçuk 2 saati doğru şeklidir
Kara22 Semyil benim gittiğim doktorlar ebeler felan hep 2 saat demişti ilk defa sizden duyuyorum 3 saati yenidogan şeker düşmesinden sebep sık emmesi lazım
Zuhal_Y Sut sagip dolaba yerlestiriken ustune tarih ve sabah yada gece sutu diye ayirin. Gece sagdignz sutunu gece verin malatonin fazlaca oldugu i icin guzel ve kaliteli uyusun . Saglikla buyutun 🤲
Pamuk Kara22 Benim bebeğim 20 gün küvözde kaldı. Orada 3 saatte 1 besliyorlardı.Ebeler ve doktorlarımız 3 saatte 1 sadece kendi uyanirsa besleyebilirsiniz demişlerdi.7 aylık oldu ne sarılık gördük ne birsey.
Kara22 Pamuk bir tek ben 2 saat demiyorum niye herkes beni hedef seçiyor ki yukarılara bakarsanız bir çok kişinin 2 saat dediğini görürsünüz
irem88 Ss4 3 saatte emzirmek çok geç daha yeni doğduysa yarım saatte bir emzirmelisiniz yoksa bebek sarılık olsun zaten çok az emiyorlar kobra kan şekerleri düştüğü için uyuyorlar siz onun uyuduğuna bakmayın alın alın emzirin yanmıyorsa uyandırın
Kara22 BeyzaBoran bunu diyen doktorlar ve kadın doğum servisinde olan hemşireler okumuş insan yanlış bilgi verecek değil ya
BeyzaBoran Yenidoğan yogun bakım hemşiresi olarak olaya el atmak istedim 😁 yenidoğan bebek eğer kendi uyanmıyorsa 3 saat uyumasına izin verilir ama kendi uyandıysa emmek istiyorsa sürekli bile emebilir.