seymaguney Afiyet hastanesi lale hanıma gidiyordum fakat saatlerce sıra bekleme ve telefonlara cevap alamama nedeniyle doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum,ikinci çocuğu düşünüyoruz, Ümraniye’de olan doktor ve ücret bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
Meloxaa seymaguney Ataşehir Medicana hastanesine gidiyorum canım Sibel Zorbaşa o kadar tatlı ve iyi bir doktor ki iyi ki onunla devam etmişim.İlk başta Çakmak Erdem hastanesine Zarife hanıma gidiyordum o doktordan hiç memnun kalmadım daha doğrusu hastaneden hiç memnun kalmadım bildiğin devlet hastanesi gibi hiç tavsiye etmem daha sonra Sibel hanımı buldum bana çok güven verdi ve onunla devam ettim 🌸
Meloxaa seymaguney Sibel hanımın muayene ücretini bilmiyorum çünkü özel sağlık sigortam vardı ordan karşılanıyordu ama muayene hakkım bitti bir daha ki muayene de ücret ödeyeceğim bakalım ne kadar ödeyeceğim 😊
Melek3675 seymaguney afiyet hastanesinde doğum yaptım Parisa hanımda harika bir doktor mutlaka gitmelisin 🥰🥰🥰🥰
Mrvnr123- Cakmakta erdem hastanesi var orası mükemmel hem çok ilgileniyor hemde tertemiz bir hastane bnde oraya gidiyorum doktorum Ayşe Gülçin demirdoven çok memnunum 2.bebegime hamileyim ilk bebeğimi de orda dogum yaptım yine aynı doktora gidiyorum bide ben karşıda oturuyorum kagithane bölgesinde dusunki o kadar memnunum tavsiye ederim
Mrvnr123- İlk bebeğimi 2 sene doğum yaptım haliyle zam gelmiş muayene ücreti 1.500 olmuş dogum fiyatını sormadım ama muhtemelen zam gelmiştir ama değer yani
Mrvnr123- seymaguney hissedersin bnce pişman olmazsın kız Bn ta karşıdan geliyorum ya o kadar memnunum bnce sen de memnun kalırsın bi git muayene ol ona karar verirsin cnm 😊
seymaguney Meloxaa sizi muayene ederken bilgi veriyor mu?Arayınca ya da mesaj atınca geri dönüyor mu peki 🌸
Meloxaa seymaguney Evet ilk muayenede telefon numarasını verdi herhangi bişey olursa hemen ara aklına bişey takılırsa sor dedi 😊 Yani kendisine istediğim zaman ulaşabiliyorum bu beni rahatlatmıştı. Ve çok ilgili bir doktor gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin 🌸
Cems01 seymaguney camlica medicana da feyza beyatli çok ilgili bir doktor, hamileligimi ilk öğrendiğimde kendisine gidiyordum ama daha sonra hastahaneyi değiştirdiğim için değiştirmek durumunda kaldım. İlk muayeneden numarasini bile vermişti
Yaza34 seymaguney afiyet hastanesiyle ilgili çevremde çok kötü yorumlar var doğumhanesinden tutun hemşirelerinden vs bende nigar hoca talipliyim böyle şeyler duydukça kendimi kötü hissediyorum
seymaguney Yaza34 ilk doğumumu orda yaptırdım 2021 yılında anestezi doktoru hariç kötü bir durumla karşılaşmadım ama şuanki yorumları çok kötü evet farklı hastaneler deneyeceğim bende 🌸