Nursen21 Cansutkbs bilgim yok ama benimde öyle sertleşiyor Ovalıylrum baya sonrA yumuşuyor Göbeğim yukarda olduğu içinde nefes almakta zorlanıyorum dr randevusunda bir sıkıntı yok demişti dr ama git gide ağrılarımda çoğalıyor benimde yarın 33 oluyorum
Gmzcngi Cansutkbs doğum sancısımı bilmiyorum ama dinlenmeye calıs uzan canım ılık su falan ic başka türlü gecmiyor kimisi doğum başlangıcı olabilir diyorlar benim bebişte öyle götünü dayayıp duruyor karnıma seninkide öyledir belki artık cok kuvvetlendiler iceriden kemik sesleri duyuyorum resmen🙈🥰
OzlemErEr O kasılmalar önemli. benimde oluyor arada diyorlar ama dinleme. olabilir ama herkesin vücudu başkadır ve kasılma önemli bir şey. bana oldu diye size de olacak diye bir şey yok çok sık olmuyordu ama kasılma o toplanma dedikleri bende de oluyordu ve bir gece hastane de yattım. serumlar ve proluton iğne verdiler bir haftadır da kasılma engellemesi için ilaç içiyorum. Seninde sancına nstyle bakarlar kontrolünü yaparlar bir şey yoksa evine gelirsin yine ama varsa evde beklemeye değer mi canım?
Cansutkbs OzlemErEr haklısın ama hastaneye gidip boş dönmekten yoruldum 😑 birşey in yok diyip yolluyorlar. Doktor da artık diyecek yeter hamilesin illaki ağrın olacak 😂 doktor um çok iyi ama ne bilim işte
Cansutkbs Melanil cevremde ki herkes bebek büyüdüğü için öyle baskı yapar kasılma olsa sancı olur, ve bu saate kalmaz doğururdn diyor ama bilmiyorum işte
OzlemErEr Cansutkbs yok sancı olmadı mesela bende hiç hatta ben çalışıyordum baskı var zannediyordum ben de bir iki akıntı oldu ama emin olamadım işyerinde olduğum için korktum sızıntı mı akıntı mı bilemedim tamamen onun için aradım doktorumu ama meğerse akıntıymış fakat nstde sancım çıkıyordu. Nst de de gördüm yani sancıları ama hiç hissetmedim sadece başını poposunu yaslıyor sanıyordum arada hoşuma da gidiyordu
Melanil OzlemErEr aynen bende bebeğin hareketi saniyordum meğer o sanciymis ama ben ağrı hissetmiodum ve 50lerde 70 lerde sancim çıktı. ... ilk gebelik saancı ne ağrı ne hissetmiyoruz ama bu sertlesmeler 10 dk 15 dk 5 dk Aralık demek çok önemliymjs
Tuba-Sahra Cansutkbs lütfen bı doktora gidin haftaninizn küçük olanak doğum başlama ihtimali azalmiyor varsa önlemini alsınlar bende kasılma nedeyile 31 haftalik doğum yaptım riske atmayın lütfen
OzlemErEr Cansutkbs yok olmuyor heralde canım benim gittiğimde 30+3 tü serumlarla durdurabildiler ama benim rahimde kısalma açılma filan hiçbir şey yoktu birtek sancı çıktı o da d azaldı iğne serum ve ilaçlarla hala kullanıyorum ilacı gerçi bakalım salı günü gideceğim inş daha durur çünkü yeni 32ye giricem daha çok erken
Tuba-Sahra Cansutkbs ewet dakikasını hesaplamadımda fakat düzenliydi bebek sertleşip yumusuyordu bende ciddiye almadım pazartesi öğlen başladı akşam hastaneye giderken azalmıştı eşim gece ise gitcek die görünmek istedim nts de sancim çıkmadı fakat ultrason da bebeğim doğum pozisyonu almış ve yatış verdiler serum filan taktılar düzelmedi kasilmalarim iyice arttı ntsde sancı çıkmaya başladı ve gece doguma aldilar
Melanil Cansutkbs hayır canım 30 dan beri böyle 32 olduk kasılmalar eskisi kadar sert değil ama hala oluyor progestan vajinal pruloTon iğne ve magnezyum kullaniyorum birde ciğer gelistorici olduk erken ihtimaline karşı sende git görün önlemini al derim
Tuba-Sahra Cansutkbs inşallah öyle bişi yoktur normaldir yinede riske atma bana da normal dediler bekledim belki beklemeseydim.durdururabilirlerdi hep bunun pişmanlığını yaşicam çok şükür ki biz sansliydik kavuştuk fakat 39 gün ayrı kaldık kızımın yaşadıklarını o gunleri hiç unutamicam çok zordu rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun 💜💜