12Jale12 Benim bat 28 eylül, ovulasyon 13ünde oldu daha erken sanırım test için.. çok üşüyorum garip bi şekilde olsa sıcak basardı herhalde
likapaa53 12Jale12 benimde bat 27 eylül 26 sıdıa olabilir bazen bir gün erken oluyorum🙈 28 eylülde doğum günüm şuan bir belirti yoramıyorum geçen ay kendimi çok dinledim hep belirti yordum ama negatif oldu diye inşallah güzel haberler kutlarız bu postta😍
Deletedmom_109 10 11 pik gördüm 12sinde silikleşti günleri değerlendirdik bat 26sı ben de bekliyorum acaba bu ay tutacak mı🥲
Deletedmom_109 likapaa53 mart , mayıs, haziran, temmuz ve bu ay denedik bu ay 5. Denememiz olmuş olacak . Eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu inşallah bu ay tutmuştur sizinki de benimki de 😭🤲🏻
Seyma63_ 12Jale12 [silindi] benimde 27 günümü beklemek istiyorum 😞 geçen ay kimyasal gebelik geçirdim
[silindi] Tubili33 benim de testte negatif kan vericem ona göre böbrek icin tomografiye giricem taş var galiba
likapaa53 Tubili33 benimde rahmimde yanma hissi var benimde negatif çıktı bugün sanırım bu ayda olmadı🙈
12Jale12 Kızlar ya ben de acayip sivilcelendim. Adet olcam herhalde.. karnım kasıklarım acayip ağrıyor..
defnevedoruk 12Jale12 ilk hamileliğimde test yapmaya ikna olma sebebim aşırı sivilcelenmeydi☺️ reglim 8 gün geçtikten sonra yapmıştım ben test
Seyma63_ likapaa53 evet ama psikolojik olabilir diyorum canım🥺 ara ara mide bulantısı 1 haftadır kasık ağrısı beyaz akıntı vs.
defnevedoruk likapaa53 merhaba benim bat 27 eylül ama yeni karar verdik regle 9 gün kala ilişki oldu 1 kere o kadar bu ay olacağını sanmıyorum bir daha ki ay direk ovulasyon testi yapmaya baslayacağım direk reglim bittikten sonra
likapaa53 defnevedoruk hayırlısı olsun inşaşşah benimde bu ay olmazsa gelecek ay ovulasyon yapıcam haberleşiriz güzel haberler alırız burada inşallaj🥰
12Jale12 defnevedoruk yaa bakalım hayırlısı 🙏🏻 aslında arada “test yapayım” atağı gelse de gecikmeyi bekleyeceğim 😊ya da adet olurum kim bilir😌 hayırlısı..