brvnmrc nisoom01 doğal yolla 1 kez kaldım sorna catlatma ignesyle kaldım ama düşük oldu. Igne kullanamazsam bebeğim bana tutunmaz hiç bi şekilde
nisoom01 brvnmrc bende 2 kez kaldım doğal yolla canım ama doktor tüp bebek önerdi yine kalbi durur diye sağlıklı olması için size ne önerdiler acaba
brvnmrc nisoom01 ben sadece klomen ve catlatma ignesi kullandım canım. Başka bi tedavi görmedim. Dediğim gibi aspirin ve igne kullandım geceliğimde
erikarpuz Ciceklerrrr ben ilk kaybımdan sonra genetiğe gittim doktor yardımcı oldu sağolsun kaç tane oldu diye sormadı bile testlerimi yaptı ikincide doktor kan sulandırıcı gerek görmedi ama yine kaybettim
Ciceklerrrr erikarpuz bende kan sulandirici hap kullandım 2cimde 6 aylıkken kalp atışı durdu çoğu kişi hafif gelmiştir sana diyor bakalim araştırma yapılacak genetik ne çıkacak
erikarpuz Ciceklerrrr genetikte heterozigot genim var normalde pıhtılaşma yapmaz dedi çoğu doktor ama ben ondan olduğunu düşünüyorum bence sizin de az geldiği için olmuş olabilir sonuçlarda var mı yok mu doktorlar hep farklı söylüyor benim için de