Sdanrr celileturk sağlıklı olsun da gerisi önemli değil tabi ablamın kızı 2400 doğdu suan 5 aylık 7 kiloya yakın. beni üzen kilo alımının durmuş olması 2 haftadır aynı kiloda keşke 3 olsaydı doğduğunda en azından 2700 2800 olurdu.
Aryam2019 celileturk kazıklandım evet bide beğenmedim tadını 😒😒😒 ama sancıma yaradı yani Iğdır’ın neresindensin benim eşimde Iğdırlı 😁😁
celileturk Aryam2019 beniö 2.970 di şimdi 37 olduk 37+3de randevum var tecrübelisin tahminen kaç olur
Aryam2019 celileturk duşta bende fark ettim sütümü 🤭🤭🤭pek ellemedim gögüsümü erken Doğum olmasın DİE krem bile sürmüyorum
Aryam2019 celileturk en az 3 olması lazım ama şöyle cvp vereyim benim bebiş bi hafta önden gidiyor 🤗🤗🤗
celileturk Aryam2019 ığdır merkez de eşim öğretmen 😂 bende çocuk psikoloğu + evlilik danışmanı ama burda bürom yok buradaki görev bitince artık memleket te 😂
Aryam2019 celileturk sabah iki tane haşlama yumurta ye kaşar peynir bol tüket kefir iç muz ye hergün soda iç meyve olarak ayva ye hadiste geçer ayva bebeğe güzellik verir gamzeli doğar DİE bunlar bebeğe kilo aldırır ha unutmadan iki gün balık ye
celileturk Aryam2019 kefir içmiyorum hamileye önermiyorlar kefir İ . Hurma hergün muz hergün yumurta hergün peynir kaşar hergün tüketiyorum. Süt içmiyorum çümkü sevmiyorum. Hergün fındık ve ceviz birde badem yiyorum.
Minikdunyam Sdanrr aynıyız benimde kız 37+4 mü 3400 kilomuz bizde irilikten şikayetçiyiz aman sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 😊
Sdanrr Minikdunyam aynen canım seninle aynıyız. 😌 daha önceki postlardan biliyorum. Öyle tabi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil. Doğum yapınca haber ver meraktayım bakalım hangimiz ilk doğuracak 😌