Gkdkssjsjs Aliss06 ayrılmış mı ben 3 gün önce aradığımda bana izne çıktı dediler bende irade hocadan randevu aldım kontrol için siz nerden duydunuz şuan ben şok
Gkdkssjsjs Aliss06 şimdi aradım sordum Cide’n ayrılmış irade hocaya almıştım randevu o izinde diye ilk başta irade hocaya da gitmiştim oda güzeldi tatlıydı artık onunla devam edeceğim gördüğüm kadarıyla burda baya da seven hastalar var memnun oldum 👍🏻 siz hangi doktordasınız
Aliss06 Gkdkssjsjs ben acile gittiğimde öğrendim sabina hocaya takipliydim ayrıldı dediler . Şimdi bende doktor seçeceğim o zaman Süreci merak ettiğim istediğimiz kişiyi mi seçiyoruz nasıl oluyor diye
Gkdkssjsjs Aliss06 irade hoca çok meşhur orda ya 2018 den beri bu hastanede galiba ilk ona gitmiştim randevu bulamadım sabinaya gitmiştim sonra hep Sabinaya gittim bence irade daha iyi
Berryq Ben mine hocaya gidiyorum doğum paketiyle daha sevecen ve yakın geldi mine hoca bana irade hocadan o yüzden onu seçtim 16 haftamdayım şu ana kadar çok memnunum her istediğimde ulaşabiliyorum kendisi doğumda yada hasta barsada asistanı mutlaka açıyor
Defnezumramom Ayssu98 13. Haftaya kadar alabiliyorsun diye biliyorum ama alınabilir ilerisinde de alanlar var mini doğum paketi adı altında aynı parayı alıyorlar ben temmuzda 35 bine almıştım siz arayıp bilgi isteyince size bilgi verip wpdende paket içeriği atıyorlar