GozdeKB Fatma3334 hiç randevuda bulunmuyor devlette ya her gün girip bakmak gerekiyor bide doğuma takip eden doktor girmiyormuş sanırım acaba sezeryanı kaçıncı haftada alıyorlar bilginiz var mı
bus_ra GozdeKB İlknur hocayı bende hiç beğenmedim ilgisi saçma sapan su ters konuşması cewap vermemwk için kendimi çok zor tutmuştum ayın 24 ünde Mustafa katara randevum var inşallah iyidir
GozdeKB bus_ra bende 4 üne bayezıt Ersoy’a aldım nasıl bilmiyorum bayan doktor olursa ilerleyen zamanda iptal ediyim diyorum
meleginannesi33 GozdeKB ben tam 37 haftalıkken gitmiştim kendisine azarlarlayınca korkudan sancım kesilmişti aynı gün forum yaşam hastanesinde Ahmet ısıktanda sezeryan doğum yaptım
bus_ra GozdeKB muayene olmuştum fena değildi onun içinde iyi demişlerdi 2 doğumum özelde oldu bu sefer şehir hastanesinde olacak gibi ama inşallah buda özelde olur çünkü şehir hastanesinin normal doğumu beni biraz korkutuyor ebelerin muamelesi o sancıyla bide azarlanmak istemem ama bakalım hangisi nasip olucak
GozdeKB meleginannesi33 hadi ya bayezıt beye iyi diye duymuştum iptal ediyim Hacer matca mı ne o olursa ona alıyım diyorum
GozdeKB bus_ra evet canım normal şehir hastanesi ebelerden dolayı sıkıntılıymış ben sezaryanım malum özel pahalı bende şehir hastenisinde olurum büyük ihtimalle şuanki özeldeki doktorumdan memnun değilim
bus_ra GozdeKB kardeşim 2 sezeryan yaptı memnun kaldı benmde şansıma artık hayırlısı olsun hepimzin hakkimda
AdaEcem GozdeKB şehir hastanesi normal doğum önermiyor musunz? Ben ilk doğum özelde ikincisi ise üniversite hastanesi doğum yaptım. Üçüncü şehir olabilir dedim de şimdi vazgeçtim, 🤣 üniversitesi hastanesi güvenilir buluyorum orası olabilir
bus_ra GozdeKB biri Beyazıt ti biride Erdal ozmendi Erdal Özmen özele geçti zaten ben Mustafa katari bu aralar çok duyuyorum bu sefer ondan aldım ama ben normla olacağı için kime denk gelrsem acilde
GozdeKB Fatma3334 önericeginiz doktor var mı canım ben hiç gitmedim bilmiyorum rastgele randevu alıyorum ben sadece geçen sene bir düşük yaşadım acilde İlknur çam ve Sabri kurtay a denk geldim ikisinde de memnun kalmadım
GozdeKB bus_ra canım sezaryen da takip ettiğin doktor mu yapıyor ameliyatı mesala ben hep Beyazıt’a gitsem o mu yapar yoksa başkası mı
bus_ra GozdeKB onun takibinde olursa o yapar çünkü kendi takvimine göre sana sezeyan günü verir ama ekstara o dönemde doktorun başka bı işi çıkarsa bişey diyemem ama hepsi konuşulur zaten